Rafi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ?
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ? może
Rafi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 błąd wywali po podpięciu vaga ? czy trzeba podmieniać
spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ? to zalezy ... zrob 010 statyczne i 011 dynamiczne i bedzie wiadomo czy to czujnik ... blad czujnika moze wyaalic jak doladowanie przekroczy zakres jego pracy
Rafi78 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ? to zalezy ... zrob 010 statyczne i 011 dynamiczne i bedzie wiadomo czy to czujnik ... blad czujnika moze wyaalic jak doladowanie przekroczy zakres jego pracy Dzięki Maćku za podpowiedź, nie mogę sobie poradzić z tymi notlaufami -turbo czyszczone(luzów nie ma na wirniku oleju nie zużywa nie kopci) razem z dolotem i egr, założony oil catch tank, wywalony kat, nieszczelności nigdzie nie ma, jak robiłeś mi logi w tam tym roku przepływka i EGR były ok. dlatego zastanawiam się nad tym czujnikiem no i powoli rozglądam się w razie czego za "nowym" turbo bo parę kucy więcej by się chciało
spanky Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ? to zalezy ... zrob 010 statyczne i 011 dynamiczne i bedzie wiadomo czy to czujnik ... blad czujnika moze wyaalic jak doladowanie przekroczy zakres jego pracy Dzięki Maćku za podpowiedź, nie mogę sobie poradzić z tymi notlaufami -turbo czyszczone(luzów nie ma na wirniku oleju nie zużywa nie kopci) razem z dolotem i egr, założony oil catch tank, wywalony kat, nieszczelności nigdzie nie ma, jak robiłeś mi logi w tam tym roku przepływka i EGR były ok. dlatego zastanawiam się nad tym czujnikiem no i powoli rozglądam się w razie czego za "nowym" turbo bo parę kucy więcej by się chciało zrob komplet logow i wstaw badz podeslij mi na maila ...
Rafi78 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Koledzy krótkie pytanie- czy niesprawność czujnika ciśnienia doładowania G71 może powodować przeładowania turbo i notlaufy ( w wyszukiwarce nie znalazłem)czy po zrobieniu logów wywali mi błąd tego czujnika ? to zalezy ... zrob 010 statyczne i 011 dynamiczne i bedzie wiadomo czy to czujnik ... blad czujnika moze wyaalic jak doladowanie przekroczy zakres jego pracy Dzięki Maćku za podpowiedź, nie mogę sobie poradzić z tymi notlaufami -turbo czyszczone(luzów nie ma na wirniku oleju nie zużywa nie kopci) razem z dolotem i egr, założony oil catch tank, wywalony kat, nieszczelności nigdzie nie ma, jak robiłeś mi logi w tam tym roku przepływka i EGR były ok. dlatego zastanawiam się nad tym czujnikiem no i powoli rozglądam się w razie czego za "nowym" turbo bo parę kucy więcej by się chciało zrob komplet logow i wstaw badz podeslij mi na maila ... Po świetach postaram się ci przesłać a jak nie to osobiście Cię odwiedzę
Rekomendowane odpowiedzi