Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak zresetować RNS-E?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem na ebayu płytę z aktualizacja nawigacji 2010.Wydawała się oryginalna, zapewniał o tym tez sprzedawca. Po włożeniu wywaliło błąd, ze sprzedawca zero kontaktu. Myślałem ze po włożeniu orginalu wróci wszystko do poprzedniego stanu, ale nic z tego. Nic nie było grzebane,wszystko ori. Wszystkie pozostałe funkcje(radio,tel.,zmieniarka) OK.

Da rade na szybkiego to zresetować? W piątek wybieram się do Włoch, i fajnie by było gdyby działała chociaż stara wersja. Makarony nie maja za wiele nowych dróg.

Opublikowano

Wciśnij i przytrzymaj pokrętło głośności chyba przez 20s. Usłyszysz strzał w głośnikach i wtedy RNS-e się zrestartuje.

Opublikowano
Kupiłem na ebayu płytę z aktualizacja nawigacji 2010.Wydawała się oryginalna, zapewniał o tym tez sprzedawca. Po włożeniu wywaliło błąd, ze sprzedawca zero kontaktu. Myślałem ze po włożeniu orginalu wróci wszystko do poprzedniego stanu, ale nic z tego. Nic nie było grzebane,wszystko ori. Wszystkie pozostałe funkcje(radio,tel.,zmieniarka) OK.

Da rade na szybkiego to zresetować? W piątek wybieram się do Włoch, i fajnie by było gdyby działała chociaż stara wersja. Makarony nie maja za wiele nowych dróg.

oj i tu się zdziwisz ..Makaroniarze maja bardzo dużo nowych dróg ...

Opublikowano
  • Autor

Cos o kompatybilnosci software(na czereono:decayed:), zrobie zdjecie jak bede z pracy jechac.

Opublikowano
Cos o kompatybilnosci software(na czereono:decayed:), zrobie zdjecie jak bede z pracy jechac.

Od razu sprawdż numer softu jaki masz , masz zlą mapę pewnie .

Napisz do H4mm3R :wink: sprzeda ci po taniości Mapki 2012 .

Opublikowano
  • Autor

Kurcze, nie pokaże wam tego komunikatu,pogadałem z kolega z pracy, wziął normalna CD-nie działało, później włożyliśmy płytę czyszczącą i jak ręką odjął :banan:

Okazało się ze głowica lasera była zabrudzona. Zwracam honor sprzedawcy płyty,chociaż nie do końca, bo nie odbierał telefonów:kwasny:.

Dziwi mnie dlaczego to zabrudzenie zbiegło się z włożeniem nowej płyty?:eusathink:

Dzięki za porady i typy.:hi:

Opublikowano
Kurcze, nie pokaże wam tego komunikatu,pogadałem z kolega z pracy, wziął normalna CD-nie działało, później włożyliśmy płytę czyszczącą i jak ręką odjął :banan:

Okazało się ze głowica lasera była zabrudzona. Zwracam honor sprzedawcy płyty,chociaż nie do końca, bo nie odbierał telefonów:kwasny:.

Dziwi mnie dlaczego to zabrudzenie zbiegło się z włożeniem nowej płyty?:eusathink:

Dzięki za porady i typy.:hi:

witam...radzę poszukać na forum tematu o czyszczeniu lasera w RNS-E...miałem to samo co Ty ale później już nawet płyta nie pomogła...musiałem wyciągnąć erenesa...rozebrać,wyczyścić laserka i od tej pory śmiga bez problemu...koledze z forum robiłem ten sam zabieg bo też mu lasera zabrudziło..:hi: