robert22ff Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam.w sobote robiłem czyszczenie klimy poprzez taki środek który przez długą rurke wtryskuje sie do kratek wentylacyjnych,noi wykonałem zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.jest ok. w niedziele odpalam auto a tu zonnk! świeci sie kontrola air bag,podpinam waga i błedy; 1)532-napięcie zasilania sygnał za mały/błąd sporadyczny 2)1215-czujnik zajęcia siedzenia tył lewy/g177 3)1216-czujnik zajecia siedzenia tył prawy/g177 co moze byc? było przed odgrzybianiem ok.gdzie szukac przyczyny? czy cos sie zalało,jakis bezpiecznik czy co? brak koncepcji.pomocy
sajmon8526 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 skasuj bład i zobacz co dalej bedzie.
robert22ff Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 kasuje ale zaraz wraca to samo,nawet na chwile nie gaśnie kontrolka.moze jest jakis bezpiecznik od airbag?
robert22ff Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzis podpinałem profesjonalnego vaga i wyszło to samo.kolega twierdzi ze padł sterownik.a wy jak myslicie?
sajmon8526 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 mozliwe ze jakims cudem sie zalał i cos sie skopciło w nim.trzeba wyjac rozebrac i zobaczyc jak wyglada w srodku i obejrzec wogole wszystko dookoła.Slady tego srodka na sterowniku
Rekomendowane odpowiedzi