Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam, gdzie najlepiej podłączyć się z podświetlanymi słonecznikami, żeby działały? Czy do lampki w podsufitce jest jakiś łatwy dostęp? I jeśli podłączać się do lampki to do których kabli najlepiej? I jakim przewodem to podłączyć, chodzi o średnicę? Sorki za banalne pytania ale nie jestem złotą rączką, dlatego wolę zapytać zanim coś zrobię nie tak ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Nikt nie pomoże?
ZuKeRs Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 tak sobie mysle ze potrzeba do tego prad ktory jest zarowno jak silnik pracuje jak i nie ale aby bylo najszybciej to tylko brac z lampiona glownego tak jak sam wspominasz nie pomoge natomiast jesli chodzi o kolory kabelka - ale wydaje mi sie ze po sciagnieciu panelu swietlnego mozna zlokalizowac ktory to - i + sledzac po koleji zasilanie zarowki ktorejkolwiek, powinno to wygladac tak: zarowka-kabel"+i-"-wlacznik-kabel-kostka glowna- i na glownej wiazce przed kostka glowna lampiona wpinasz sie kabel srednicy 0,5mm w zupelnosci wystarczy + jakies piny - w kazdym sklepie z alarmami bez problemu chwycisz - w GDA na zabim kruku ul.Kocurki chyba sa alarmy sam.
Tzieland Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 piny będę miał także bedę musiał tylko się wpiąć i zlutować dzięki za pomoc
ZuKeRs Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 nie chce sie chwalic, a ja mam lutownice bezprzewodowa
Tzieland Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Hmmm to jak przyjedziesz to chyba podziałamy któregoś wieczora Może do tego czasu obszyję/obkleję słoneczka to będzie można je zamontować
Rekomendowane odpowiedzi