Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dolne listwy drzwiowe z GOLFA IV do AUDI B5 pierwsze przymiarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako ,że dolne ori listwy są do d... bo to guma i po lakierowaniu pęka , postanowiłem zrobic przymiarkę z listwami z drzwi z golfa 4 generacji, trza lekko dociąc i musiałem nawiercic dziurki w listwie na mocowania z drzwi, na zdjęciach tylko założone bez malowania oraz bez dociskania tylko do zobaczenia,dodam że progi dolne bedą pod kolor i może to ciekawie wyglądac a i przedewszystkim można je malowac bo to plastik i nie kosztują 430zł jak ori audi tylko ze szrotu z drzwi sciągnąłem

IMAG0211.jpg

IMAG0209.jpg

---------- Post dopisany 29-04-2012 at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany 24-04-2012 at 19:32 ----------

tak to wyszło pasująładnie jeszcze muszę na błotnik założyc ale nawet spoko i plastik nie guma:)IMAG0229.jpg

Opublikowano

Wygląda całkiem nieźle.. jak założysz juz na fest to strzel fote taką łądną wyraźna bo to chyba kalkulatorem robiłeś ;)

Ale chyba wkońcu ktoś znalazł sposób na listwy

---------- Post dopisany at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

Wygląda całkiem nieźle.. jak założysz juz na fest to strzel fote taką łądną wyraźna bo to chyba kalkulatorem robiłeś ;)

Ale chyba wkońcu ktoś znalazł sposób na listwy

Opublikowano

dokładnie zdjęcie zrobione kalkulatorem, ale na żywo wygląda naprawdę super po skończeniu listwy na błotniku strzelę sesję..

Opublikowano

tak sie sklada ze tez mam problem i mialem zamiar teraz kupic nowe ale poczekam na efekty u kolegi :)