taktuś 2 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Witam serdecznie syn przyniósł od kolegi tego iPoda by zgrać fotki z wycieczki które są na nim łączę się przewodem USB i przez commandera wchodzą tylko foldery których i tak nie mogę otworzyć w jakim formacie są fotki zapisane na iPodzie? jak je zgrać i otworzyć,. co by pooglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 ja ma ipoda video 30Gb i bez odpowiedniego programu nic z iPoda nie sciągne. nie wiem jak to jest z nano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolnh 0 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 chyba musisz miec tego itunes czy cos w tym stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 chyba musisz miec tego itunes czy cos w tym stylu dokładnie tak, bez tego ani rusz przy zgrywaniu zdjęć pobrać możesz np tu http://www.apple.com/pl/downloads/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 chyba musisz miec tego itunes czy cos w tym stylu Itunes... mam w domu ale to musiałbyś poczekać do 16...potem wrzuciłbym na rapida... a online znaleźć próbowałeś ?[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 11:11 _________________________________________________Trzymaj: http://www.apple.com/itunes/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rcus 3 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Mam jeszcze inny programik, który potrafi zgrać nawet muzykę z iPod'a co podobno nie jest możliwe http://www.zshare.net/download/119051980876e33c/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 dzięki koledzy za podpowiedzi, nadal jednak jest problem ze zgraniem fotek, nawet przez itunes a jak usunąć zdjęcia, muzykę z iPoda, w nim samym nie ma opcji usunięcia plików/czyszczenia pamięci też przez program zewnętrzny? dodać pliki przez itunes nie ma problemu, przynajmniej muzyczne ale zgrać z iPoda pliki muzyczne lub fotki nie potrafię Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rcus 3 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 wustyle, gdzie on jest kiedy jest potrzebny To nasz forumowy maniak wszystkiego z logiem jabłka na obudowie :> Na pewno by coś doradził... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 dzięki koledzy za podpowiedzi, nadal jednak jest problem ze zgraniem fotek, nawet przez itunes a jak usunąć zdjęcia, muzykę z iPoda, w nim samym nie ma opcji usunięcia plików/czyszczenia pamięci też przez program zewnętrzny? dodać pliki przez itunes nie ma problemu, przynajmniej muzyczne ale zgrać z iPoda pliki muzyczne lub fotki nie potrafię Pliki z iPoda tez mozna usunąc uzywajac iTunes , nie wiem czy mozna to zrobic inym programem , ja mam iTunes i tego programu uzywam. Przynajmniej na iPod 30GB tak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts