Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak wyjąć tył tunelu środkowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie tyle tylko że mam jeszcze podłokietnik i po odkręceniu tych bocznych śrubek pod lewarkiem i tylnych pod popielniczką coś jeszcze trzyma i nie mogę go wyciągnąć. Proszę o podpowiedź jak to wykręcić bo chyba jeszcze jakaś śruba tam jest od podłokietnika. W książce o naprawie nie ma wzmianki o podłokietniku. Z góry dzięki.

Opublikowano

Obok ręcznego masz jeszcze schowek pierdolniczek/kieszonkę/badziew na kasety albo gniazdko telefoniczne... pod spodem jest jeszcze śruba :wink:

Opublikowano

wystarczy jak wejdzieś w dział warsztat masz tam pełny instruktarz jak wymontowac podłokietnik wraz z tunelem. Użyj opcji szukaj

Opublikowano
  • Autor

sokal dzięki za wskazówki, tak przypuszczałem że tam coś trzyma ale nie mogłem wyczaić jak wyjąć to miejsce na pierdołki koło ręcznego,

tomcioskinny, skoro jestem w dziale wnętrze i szukam czegoś związanego z tym działem to jak mam wiedzieć że coś jest w innym dziale po co te działy skoro i tak jest bałagan

temat do zamknięcia, po sprawie.

Opublikowano

kolego i udalo ci sie wyjąć ten tunel środkowy? zwróciles uwage czy jest pod nim linka do naciagania recznego?

Opublikowano
  • Autor

tak udało mi się wyjąć, linki są pod spodem mocowane za pomocą kulek na końcu do dźwigni ręcznego nie zauważyłem żadnej regulacji