boguki Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Witam Po zmianie na forum nie mogę dodawać zdjęć do postów. Nie wiem czy mam to gdzieś zablokowane bo nie mam takiej opcji przy edycji wiadomości. W ustawieniach konta "zaawansowane opcje dodawania załączników" mam włączone, jednak: Uprawnienia umieszczania postów Możesz zakładać nowe wątki Możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Możesz edytować swoje posty Pomocy.
tomaszstn Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Masz taki klawisz insert image, najpierw wstawiasz fotkę np. na postimage a potem przy pomocy tego klawisza wstawiasz link i działa
Hugo Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Witam Wrzucasz zdjęcie na jakiś serwer np. ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting , kopiujesz sobie link do niego i w oknie odpowiedzi na forum wciskasz ikonkę z obrazkiem. Wyskakuje Ci zakładka żeby podać adres url i tam wklejasz link do zdjęcia i gotowe Pozdrawiam
boguki Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 Ale ze mnie sierota:facepalm: W ustawieniach ogólnych konta/Interfejs edytora postów -miałem ustawiony podstawowy edytor i te opcje wogóle mi się nie pokazywały... i tak myślę o czym wy do mnie piszecie... Dopiero po przełączeniu na standardowy edytor pokazały się emotikonki, dodawanie zdjęć i w końcu normalny edytor:) Dobra, nie śmiać się Temat można przenieść do kosza ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- Ale ze mnie sierota:facepalm: W ustawieniach ogólnych konta/Interfejs edytora postów -miałem ustawiony podstawowy edytor i te opcje wogóle mi się nie pokazywały... i tak myślę o czym wy do mnie piszecie... Dopiero po przełączeniu na standardowy edytor pokazały się emotikonki, dodawanie zdjęć i w końcu normalny edytor:) Dobra, nie śmiać się Temat można przenieść do kosza
Rekomendowane odpowiedzi