Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] pytanie o sprzeglo i dwumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zakupic sprzeglo i kolo dwumasowe, z racji tego ze koszty sa znaczne chcialem sobie zakup podzielic na raty moje pytanie jest takie czy sa rozne rodzaje tych czesci, czy musze wymontowac stare czesci i isc do sprzedawcy zeby mi dobral takie same, wiem ze luk i sachs produkuje jaka jest miedzy nimi roznica i co proponujecie.

Opublikowano

"Na Raty" jesli ci chodzi że najpierw wymienisz sprzęgło a pużniej dwumas to nie ma to sensu bo musisz za karzdym razem wymontować skrzynie biegów to raz . Jeśli wymienisz najpierw sprzęgło to i tak dziesz musiał je wyjąc spowrotem żeby włożyć dwumas. Lepiej jeśli zamierzasz wymieni obie części to poczekaj zbierz mane i zrób to za jednym razem

Opublikowano

z tego co sie orientuje to sachs nie produkuje dwumasa wiec wielkiego wyboru nie masz a sprzeglo polecam sachsa :wink4:

Opublikowano

może ktoś wie ile to kosztuje że się wtrącę :gwizdanie:

Opublikowano

jak już sie wtrąciłeś to ci powiem :tongue4: dwumas koło 2 tys sprzegło jakieś 500zł w rónych sklepach mają różne ceny ogólnie przyjmuje się ze za kompletne sprzęgło z dwumasem trzeba dac z 3 tys

Opublikowano

no koleszka sie troche rozpędził

dwumas

http://www.allegro.pl/item363195729_kolo_dwumasowe_audi_a4_a6_superb_passat_1_9_tdi.html

sprzęgło

http://www.allegro.pl/item356284011_sprzeglo_kpl_sachs_audi_a4_a6_passat_110ps.html

razem około 1,5 tyś +wymiana ok 400-500

no jest troche tego

Opublikowano
  • Autor

nie zamierzam dwa razy wyciagac skrzyni, chodzi mi o to ze chce poprostu sobie zmagazynowac komplet i wtedy wyminic razem ja, a propo sachs produkuje dwumasy i jest taniszy nisz luk, sprawdzalem na stronie inter cars pytanie tylko ktora jest lepsza