Gość adus20 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Witam, mam pytanko, znalazlem 3 wolne wtyczki w panelu oswietleniowym przednim audi a4 b7, moze ktos mi podpowie do czego sluza bo nie widze zadnych wtyczek do czego mogło by je szlo wsadzić 1. to jest chyba mikrofon, ale nie ma zadnych kabli do podlaczenia 2. 2 wtyczki wpiete w obudowe oświetlenia wnetrza 1 wtyczka 2 pinowa: zielony, chyba szary 2 wtyczka 4 pinowa: niebieski, brazowy, czerwony, zielony górny lewy róg zdjęcia
kamilek161290 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Kolego to pierwsze zdj przedstawia z tego co sie nie myle mikrofon od modułu BT-taki sam mam u siebie..;p
PIXI Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 1 fotka mikrofon BT 2 fotka kostka do kontrolki informującej o wyłączeniu poduszki pasażera (jeśli jest) ....
Gość adus20 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 no wlasnie ni znalazłem wyłacznika poduszki, a 3 kostka od czego ? czy do kontrolki poduszki ida 2 kostki ?
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 wyłącznik AIRBAG masz w schowku pasazera Daj fotke Panelu z drugiej strony .
Gość adus20 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 w schowku nie ma włącznika/wyłącznika, a panel wyglada identycznie jak tutaj AUDI A4 b6 b7 Lampka kabiny Szara ORGINALNA igła (2346416460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wiec juz chyba wiem, mikrofon, lampka airbag, oswietlenie gałki zmiany biegów ( 2 diody/zaróki), w linku widac jeden inny panel
PIXI Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Oświetlenie gałki zmiany biegów (dwie diody czerwone) jeśli masz (na Twojej fotce brak) to są przed otworem pod pokrętło sterowania szyberkiem . To jest ten prostokąt ...
wrclaguna Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 No to dziwne z tą lampką AIR BAG poniewaz w B7 powinien być przycisk koło włacznika ESP a nie w lampce .
bobikos Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 W B6 jak montowałem lampkę airbag to nie było do niej osobnej kostki lecz tak samo jak diody od podświetlenia, podłączało się ją pod wolne konektory metalowe w lampce. Czy za przypadkiem jedna z tych kostek (4 pinowa) nie jest od czujników ruchu montowanych w przypadku rozbudowanego alarmu? druga, 2 pinowa jest od mikrofonu, wczepia się ją w kwadratowy otwór widoczny na zdjęciu lampki (u góry).
Gość adus20 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 dodaj foto bo nie umie zaskoczyc o co chodzi
bobikos Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Na czerwono masz zaznaczone gdzie powinna być kostka od mikrofonu Na niebiesko podświetlenie gałki (dwie diody) na zielono lampka airbagu Airbag i podświetlenie gałki podłącza się do konektorów które są widoczne na zdjęciu. Nie jestem pewny czy dokładnie tam gdzie zaznaczyłem. Na pewno te okolice.
Gość adus20 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 moze ja cos mam z przegladarka, ale jak by nie klikac mam małe
Rekomendowane odpowiedzi