Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5 Czyli to co najlepsze - Gramy ON-LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

r8chrome.jpggt511242.jpg

Z tym że jest coraz większe zainteresowanie na forum co do gry przez sieć w , pozwoliłem sobie utworzyć odrębny wątek gdzie będziemy ustalać daty i godziny śmigania tak by nie zaśmiecać głównego wątku o tematyce

A więc co do gry planujemy jutro zagrać (poniedziałek) ok godziny 22:00 tak aby nikt się nie spieszył po pracy a Ci którzy nie pracują lub mają wakację mieli jeszcze czas potrenować :decayed:

Również tutaj ustalać będziemy (jak nas będzie więcej) na jakim torze będziemy jeździć, na jakich zasadach, jakimi samochodami a co najważniejsze wszyscy takimi samymi oponami aby każdy miał równe szanse.

LISTA GRACZY I ICH NICKI NA PSN ABYŚMY WIEDZIELI KTO KIM JEST :decayed:

1 PABLO - PABLO-V12

2 moicz - moicz

3 milczar - Milczar_PL

4 insane_Infinity - Infinity26pl

5 pawel1380 - pawel1380

6 Malik - cheaterr0

7 manny90 - dariusz_d

8 ozi_wells - sti1234555

9 hhacek - hhacek

10 julo23 - julo23

11 OGr - OGr-PL

12 Kocky - kockyy123

13 dominnbr - dominnbr

14 jedrekx - jedrekx

15 krzysiekTDI - jozekpunktak

16 Makaron - Adecneo

17 norbi3000 - norbi3000

18 Tomson - TomsonPP

19 Mario22 - skipi6

20 Kris17 - Turbik16

21 T-żółw - KrisH-71

22 Maciek80 - Maku8011

23 Norbas - NorbertGSX

24.quki - mnich80

25.michal_s87 - michal_s87

26.tomek1974 - tomeka4b5

27.Wandej - Wandej

Pokój: Wchodzimy w głównym menu (świat GT) na społeczeństwo po lewej stronie a później wchodzimy na mój pokój PABLO-V12, PABLO A4 KLUB POLSKA i co najważniejsze osoby chcące grać i się dołączyć do pokoju muszą mieć w znajomych psn gospodarza który utworzył pokój. Jeśli mnie nie będzie a dużo graczy tego dnia będzie chciało pograć to szybko się ugadujecie kto zakłada pokój (osoba z szybkim netem).

Opublikowano

Możesz dopisać mój PSN: Milczar_PL

Co do zestawu to wystarczy zwykły zestaw BT do telefonu. Ja mam 2 Jabry, które dostałem razem z tel i obie pięknie działają z PS3 i można spokojnie sobie grać (sprawdzone na DiRT2).

Opublikowano
  • Autor

Możesz dopisać mój PSN: Milczar_PL

Co do zestawu to wystarczy zwykły zestaw BT do telefonu. Ja mam 2 Jabry, które dostałem razem z tel i obie pięknie działają z PS3 i można spokojnie sobie grać (sprawdzone na DiRT2).

Ok już dopisuję i zaraz cię zaproszę na psn :wink4:

Opublikowano

Dobra To ja też jakoś Dziś Będę o 22:00 ta?? Będę :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________aa i kurde PS3 ID mam Infinity26pl a nie 25pl...ktoś babola widzę dał :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dobra To ja też jakoś Dziś Będę o 22:00 ta?? Będę :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________aa i kurde PS3 ID mam Infinity26pl a nie 25pl...ktoś babola widzę dał :mysli:

Już poprawiłem :wink4:

Tak o 22:00 startujemy :kox:

Na początek proponuje jakiś sprawdzony i znany tor np Grand Valley z 4 kółka bez zniszczeń i na dobrych wyścigowych oponach a później śmigniemy na północnej pętli Nurburgring, auto Nissan GT-R :kox:

To są moje propozycje ale jak ktoś ma inny pomysł to niech proponuje :wink4:

W pokoju na dole po prawej zmienia się opony (opcje jazdy) i dajemy na takie same np na wyścigowe miękkie.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam taki sam nick pawel1380 :)

Ok to dopisuje.

Ja będę tak po 21:00 i wszelkie pytania piszcie na gg do mnie 19975084 jak by ktoś nie wiedział co i jak ale myślę że jest wszystko jasno napisane :)

Opublikowano

dopisz mnie pablo sti1234555 chyba jakos tak :D[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:16_________________________________________________nie pamietam dobrze bo szwagier mnir logował i wpisał jakis nick z d*py[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:17_________________________________________________ale powinno byc ok

Opublikowano

Długo macie zamiar grać? Urodzinowi goście jeszcze u mnie są i chyba jeszcze posiedzą, więc dołączę z opóźnieniem...

Opublikowano
  • Autor

Właśnie przyjechałem i odpalam GT5 i będziemy śmigać za chwile :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:45_________________________________________________

dopisz mnie pablo sti1234555 chyba jakos tak :D[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:16_________________________________________________nie pamietam dobrze bo szwagier mnir logował i wpisał jakis nick z d*py[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:17_________________________________________________ale powinno byc ok

Ok Ozi :kox:

Zaraz sprawdzę czy Twój nick jest dobrze zarejestrowany :wink4:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:45_________________________________________________

Długo macie zamiar grać? Urodzinowi goście jeszcze u mnie są i chyba jeszcze posiedzą, więc dołączę z opóźnieniem...

Spoko loko nie martw się trochę posiedzimy :wink4:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:46_________________________________________________Pamiętajcie wchodzimy na społeczność w menu głównym w świecie GT i szukacie PABLO-v12, PABLO A4 KLUB POLSKA I jeszcze jedno jak będziecie w pokoju ustawcie sobie w opcjach gry na dole po prawej na wyścigowe miękkie opony.

Opublikowano

Ja wbije parę min po 22 bo jeszcze muszę ogarnąć parę rzeczy na kompie :)

Opublikowano

ja bede o 22.05

Opublikowano
  • Autor

Ok tak o 22:15 odpalamy wyścig :gwizdanie:

Opublikowano

jaki tor bo nie widze ciebie Pabo

Opublikowano
  • Autor

jaki tor bo nie widze ciebie Pabo

Grand Valley.

Opublikowano

nadal nie widze :)

Opublikowano
  • Autor

Dziwne bo dwóch się dołączyło a przecież nie ma ograniczonej ilości graczy :mysli:

Opublikowano

Dziwne bo dwóch się dołączyło a przecież nie ma ograniczonej ilości graczy :mysli:

no dziwne...

podaj numer wyscigu

Opublikowano
  • Autor

no dziwne...

A masz mnie w znajomych?????

Żeby grać u mnie musicie mnie mieć w znajomych!