Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Składana kanapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Świeżo kupiony avancik. Czy w A4 b5 1999r avant siedzenie kanapy się składa? Tzn czy jest tam jakiś schowek lub czy się do przodu podciąga?. W starej oktavii I miałem tak że po podważeniu przodu kanapy, przesuwała się do przodu i po złożeniu oparcia była równa podstawa pod bagaż? Czy tu jest coś takiego? ew jakiś schowek pod kanapą? Nie chcę na siłę podnosić by nic nie urwać.

Czy w tym aucie jest gdzieś jakiś specjalny uchwyt na gaśnicę, bo nigdzie nie mogę znaleźć?

Opublikowano

W każdym avancie kanapa sie składa, na oparciu masz uchwyty, niewiem jak ty to sprawdzałeś że tego nie widziałes, gaśnica jest w bagazniku w prawym schowku

Opublikowano

No tak,że oparcie się składa to wiem. Ale czy siedzisko się podnosi? i czy jest pod nim jakiś schowek?

Opublikowano

"siedzisko" jest na zatrzaskach, wystarczy podciągnąć z przodu do góry, schowka tam nie ma, a przynajmniej ta przestrzeń nie ma funkcji schowka.

Opublikowano

nie ma żadnego schowka pod siedziskiem, a wyjmujesz energicznie szarpiac do góry, jest na zatrzaskach zamocowane, na upartego mozna cos tam trzymać