Opublikowano 27 Maja 201214 l Witam. Świeżo kupiony avancik. Czy w A4 b5 1999r avant siedzenie kanapy się składa? Tzn czy jest tam jakiś schowek lub czy się do przodu podciąga?. W starej oktavii I miałem tak że po podważeniu przodu kanapy, przesuwała się do przodu i po złożeniu oparcia była równa podstawa pod bagaż? Czy tu jest coś takiego? ew jakiś schowek pod kanapą? Nie chcę na siłę podnosić by nic nie urwać. Czy w tym aucie jest gdzieś jakiś specjalny uchwyt na gaśnicę, bo nigdzie nie mogę znaleźć?
Opublikowano 27 Maja 201214 l W każdym avancie kanapa sie składa, na oparciu masz uchwyty, niewiem jak ty to sprawdzałeś że tego nie widziałes, gaśnica jest w bagazniku w prawym schowku
Opublikowano 27 Maja 201214 l Autor No tak,że oparcie się składa to wiem. Ale czy siedzisko się podnosi? i czy jest pod nim jakiś schowek?
Opublikowano 27 Maja 201214 l "siedzisko" jest na zatrzaskach, wystarczy podciągnąć z przodu do góry, schowka tam nie ma, a przynajmniej ta przestrzeń nie ma funkcji schowka.
Opublikowano 27 Maja 201214 l nie ma żadnego schowka pod siedziskiem, a wyjmujesz energicznie szarpiac do góry, jest na zatrzaskach zamocowane, na upartego mozna cos tam trzymać