Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie dzialaja kierunkowskazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za brak polskich znakow , ale pisze z niemieckiej klawiatury , mam problem , w czasie jazdy po wlaczeniu kierunkowskazu strzalka na wyswietlaczu nie migala tylko swiecila caly czas , okazalo sie ze jak wlacze migacz to zarowki swieca caly czas tak jakby przerywacz sie zepsul , da sie jechac tylko musze w czasie wyprzedzania kilka razy wlaczac migacz (awaryjne dzialaja normalnie), jeszcze jak wlaczam bieg wsteczny niekiedy normalnie slychac pipniecie czujnikow cofania , a niekiedy nie pipnie , co sie moglo stac , poradzcie , bo obawiam sie wracac do domu 1000 km .

Pozdrowienia.

Jezdze a6 1.9 TDI (AWX)

Opublikowano

są trzy opcje: rogi, przełącznik awaryjnych, albo jedno i drugie.

Opublikowano
  • Autor

Co to sa rogi?

Opublikowano

Skleiły się styki w przekaźniku przerywacza który jest w przycisku awaryjnych.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki , przed chwilą wróciłem z De , kierunki jak było , przed każdym manewrem musiałem kilka razy cykać migaczem , jutro zajrzę do przerywacza awaryjnych może to naprawię , ale co się mogło stać z czujnikami cofania , jak wrzucę wsteczny to niekiedy słychać sygnał czujników ( normalnie ) a niekiedy po tym sygnale słychać taki dziwny pisk ( jak wrzucę s powrotem luz i znowu wsteczny to jest normalnie ) co to może być?

Opublikowano
Co to sa rogi?

przełącznik kierunkowskazów

Opublikowano
  • Autor

U mnie w przełączniku awaryjnych nie ma nic do czyszczenia ani podginania jak było tu

http://www.a6klub.pl/-a6-c5-demontaz-i-naprawa-wylacznika-swiatel-awaryjnych-vt40595.htm

mój wyłącznik wygląda tak :

DSC00145a.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Te czarne pudełeczka to są przekaźniki. Jeden od awaryjnych a drugi od kierunków. Zabij, a nie pamiętam który jest który.

Znalazłem to http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/%5Ball-b5%5D-regeneracja-przerywacza-kierunkowskazow-po-ii-lifcie-85059/

Opublikowano
  • Autor

Dzięki badyl666

Teraz złożyłem ten wyłącznik ( tak jak był) i wsadziłem do auta , migacze działają dobrze , ale jak wyłączę migacz to strasznie ten mniejszy przekaźnik Omron G8N-1 trzeszczy , po prostu łączy i przerywa w b. szybkim tempie , natomiast jak włączę migacz to miga dobrze , skąd wziąźć na szybko taki przekaźnik ( jutro muszę jechać do De tam i z powrotem)

Opublikowano

w elektronicznym