robert22ff Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Witam grono! i moje pytanie; czy padnieta pompa moze wydawac tez odgłosy bez poruszania kierą? ja mam tak ze na zimnym jęczy odrazu po zapaleniu zimnego ale nie jest to cały czas.jekinie i ucichnie i tak na zmiane. przy skrecie nic nie słychac poza tymi samymi obiawami.
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 spróbuj przepłukać cały układ może masz jakiś "syf" w płynie
robert22ff Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Płyn zalany świeży i to 2 razy tydz po tyg.przepłukane. sam juz nie wiem,czy to mozliwe by wydawała tez takie dzwięki bez poruszania kierą?
piotrzaba5 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Może masz zapowietrzony układ? to może wydawać dżwięki
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Dokładnie przy zapowietrzonym układzie też będzie głośna pompa Pokręć kierą max w prawo potem w lewo i tak kilka razy na zmianę ...pilnuj poziomu płynu w zbiorniczku
Rekomendowane odpowiedzi