Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

<> Radio Concert a4 B5 <>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Szukałem na forum podobnego tematu ale raczej nie ma. Mam trochę dziwny problem z radyjkiem oryginał concert. Parę dni temu wyjmowałem akumulator ponieważ miałem zatkane otwory od odpływu wody. Założyłem go ale na radiu napis "SAFE". Poszukałem po internecie o kombinacji klawiszy i o kodzie który posiadam ale niestety albo mam złą kombinacje klawiszy (scan obok pokrętła głośności od lewej strony + rds) albo radio uszkodziło się ale przed wyjmowaniem akumulatora grało aż miło. Miał ktoś podobny problem?? Wydaje mi się że klawisze w ogóle nie reagują na wciskanie scan + rds

Opublikowano

radio od odpiecia aku sie nie psuje :wink: tp+ rds sprawdzales?

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

RDS+SCAN tez?

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałem scan + rds ale zero reakcji... tp + rds jeszcze chyba nie

Opublikowano

Jak masz concert plus to włącz radio i dopiero wtedy wciśnij TP - RDS i trzymaj. Jak zwykły M4 to na zgaszonym wciśnij i włącz dopiero radio. Tak se zrobili na odwrót żeby było wesoło.

Opublikowano

Jak masz napis SAFE to włącz zapłon i zostaw radio włączone na godzinę powinno odblokować możliwość wpisywania kodu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

poszedłem sobie do auta a żeby sprawdzić dalej to radio i TP-RDS także zero reakcji i tak jak kolega "pieciajek" pisał na wyłączonym także nic.. teraz pytanie mam do użytkownika "klaczek84" normalnie włączyć zapłon tak że kontrolki mają świecić i zostawić na godzinę ??

fotka radia: 20120610045.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Opublikowano

Tak. I oczywiście zostawić włączone radio. Jak masz wyłączony zapłon to przed godziną samo się wyłączy.

Wyłącz klimatronika i zostaw auto tak na 1-1,5H powinno potem pisać CODE

Opublikowano
  • Autor

radio zostawiłem włączone na około 2godziny i udało się włączyć możliwość wpisania kodu, tzn tak jak pieciajek pisał żeby na zgaszonym trzymać tp+rds i dopiero włączyć i tak zaskoczyło, pojawiły się liczby wiec zgodnie z instrukcją wpisałem kod ale teraz jak to potwierdzić, przejść dalej??

Opublikowano

tak jak wywolales powinno byc zatwierdzanie

Opublikowano
  • Autor

witam. Wkoncu udało mi sie odblokowac radio. Sposobem takim: 2godziny przetrzymałem go na włączonym zapłonie + radio włączone, później wyłączyłem radio i wcisnąłem tp + rds i włączyłem radio poczym wyskoczyła możliwość wpisania kodu, co prawda nie dało się zaakceptować ale wkońcu udało się zaakceptować tp+rds. Dzięki wielkie