Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Z 1 din na 2 din radio z analizatorem widma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Posiadam chours II chce wymienic na 2 din wiem ze musze zmienic kosz i klimatronic . Mam prosbe czy ktos wie czy istnieje radio pasujace podswietleniem i posiadajace jak najwiekszy analizator widma ?(ktory tak bardzo lubie)

2.Mam tez ori sub lecz bez glosnika (poprzednik moze czul wiez z nim) kupic ori czy moze lepiej cos z lepszych marek ?

3. I jak to jest z tym fisem nic nie bedzie wyswietlal po wymianie radia na nie ori?

4.Ori nawigacja w fis i sterowanie przy zapalniczce brak plyty i nic nie dziala tak ma byc? wiec zero pozytku z tego?

Kilka pytan za razem ale tak chyba bedzie latwiej.

Opublikowano
1.Posiadam chours II chce wymienic na 2 din wiem ze musze zmienic kosz i klimatronic . Mam prosbe czy ktos wie czy istnieje radio pasujace podswietleniem i posiadajace jak najwiekszy analizator widma ?(ktory tak bardzo lubie)

2.Mam tez ori sub lecz bez glosnika (poprzednik moze czul wiez z nim) kupic ori czy moze lepiej cos z lepszych marek ?

3. I jak to jest z tym fisem nic nie bedzie wyswietlal po wymianie radia na nie ori?

4.Ori nawigacja w fis i sterowanie przy zapalniczce brak plyty i nic nie dziala tak ma byc? wiec zero pozytku z tego?

Kilka pytan za razem ale tak chyba bedzie latwiej.

jak nie masz płyty w navi to po wciśnięciu przycisku "navi" na panelu powinien wyświetlić się napis na FIS'ie "insert CD-ROM" jeśli nie wyświetla się nic to trzeba by to obadać OCB, co do wyświetlacza i radia to chyba nie ma nieoryginalnego radia które zadziała z fisem. Co do suba ja mam u siebie ori i nie narzekam, choć melomanem nie jestem i to może dlatego.

A co do analizatora widma to nawet nie wiem co to jest :polew:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi o to czy po wymianie radia fis padnie calkiem spalanie ,temp, wogle nic?

A analizator widma czytaj tez spectrum analizer:naughty:

Opublikowano

Na fisie nie będzie komunikatów z radia. Reszta zostaje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

w moim avancie jest sub ale nie ma glosnika szukac ori czy cos dopasowac? jaki jest tam rozmiar?

Opublikowano

Daj sobie spokój z tym fabrycznym subem. Szkoda zachodu i kasy. Lepiej dozbierać kasy i włożyć coś normalnego i dodatkowy wzmak.

Opublikowano
  • Autor

tak wlasnie myslalem ale bagar jest u mnie w pelni wykorzystywany ....

Opublikowano

To tym bardziej popracuje nad zabudową w boczku. Jak wywalisz fabryczny to można powalczyć

Sent from my iPhone using Tapatalk