Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kurs bezpiecznej jazdy samochodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panowie,

Czy ktoś z Was uczestniczył, słyszał, że ktoś uczesniczył lub może polecić, ewntualnie słyszał, że ktoś poleca dobry szkołę/kurs bezpiecznej jazdy samochodem?

Znalazłem parę szkół w sieci i najbardziej konkretnie/korzystnie wygląda ta założona przez Zasadę w Bednarach. Mam też wrażenie, że te w Warszawie są mega drogie, głównie przez to, że trzeba pójść na trylion krusów, żeby czegoś się nauczyć/poznać.

Z góry dzięki za wszelkie sugestie :decayed:

Opublikowano

Wklej linki do szkółek ktore znalazles.

Opublikowano
  • Autor

Jestem po rozmowach telefonicznych:

U Zasady jest właśnie promocja wakacyjna (!!) i kurs I-go stopnia kosztuje 450PLN na sprzęcie kursanta, a 700 na ich furze - zakres wg tego, co na stronie.

Właściciel Let's Drive (nr 2 na liście) nie jest w ogóle zainteresowany. Tzn. powiedział, że jest opcja szkolenia VIP za 1000PLN (!!) netto w tym jest 4h jazdy z instruktorem - zakres i poziom szkolenia jest indywidualnie dobierany.

W Skodzie są trzy etapy (3-ci jest organizowany, jeżeli zbierze się odpowiednia liczba osóB), każdy kosztuje 750PLN brutto i jest prowadzony na ich samochodach. Z opisu przez telefon wydaje mi się, że zakres jest trochę mniejszy niż u Zasady, ale to może być tylko wrażenie...

Opublikowano

Również polecam SJS, parę lat temu byłem na dwóch etapach autem firmowym, kurs odbywał się w Poznaniu, na koniec prowadzący pozwolili się przejechać swoim 320konnym stikiem ;]

Opublikowano
  • Autor

Również polecam SJS, parę lat temu byłem na dwóch etapach autem firmowym, kurs odbywał się w Poznaniu, na koniec prowadzący pozwolili się przejechać swoim 320konnym stikiem ;]

Kolejna szkoła w kolejce, do której będę dzwonił. Dzięki!