lucjar11 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam otoz przez przypadek los chcial ze kawalem lewej oslony slupka zostal wyszczypany dlatego chce kupic takowy na allegro AUDI A4 B5 95-99 OSŁONA SŁUPKA TYLNEGO TYŁ LEWA (2428426256) - motoAllegro i mam pytanie czym domyc ten czerwony napis aby nie uszkodzic tego lakieru ktorym pomalowany jest slupek ? ---------- Post dopisany 21-06-2012 at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2012 at 22:23 ---------- podpowie ktos ?
przemciotorun Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 plus jest taki ze ten slupek nie jest niczym powlekany, ja pamietam ze zmywalem takie cos zmywaczem do paznokci, ale napewno wszystko zalezy od pisaka jakim jest to napisane u mnie wystarczylo przetrzec dwa razy szmata lekko nasaczona zmywaczem i wszystko zeszlo.... ale nie odwazyl bym sie na dluzsze tarcie w trosce o farbe.... ogolnie nie rozumie ludzi ktorzy podpisuja element w takim miejscu pozatym 45zl ta ten plastik to nie jest dobra cene, mozna kupic na forum taniej....
lucjar11 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 rozumiem ze pewnie mozna taniej o ile ktos to ma akurat a mi zalezy na czasie pozatym nie ja place za to tylko tapicer ktoremu sie to wylamalo podczas wymiany podsufitki co do farby to wiem ze przez dluzsze tarcie schodzi
przemciotorun Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 chyba ze tak, widze ze tapicer malo w temacie byl ze zdejmowaniem tego, ze sie podjął..... strasznie ciulowo sie to sciaga.... i bardzo latwo polamac....
lucjar11 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 hm no widzisz 100 razy sie uda a kiedys cos sie stanie i kawalek sie wylamal 2cm x 2cm gdzies ale placi za oslone i cala reszte wiec zachowanie ok. No to faktycznie jest kruche nawet przy myciu trzeba uwazac ;/
RADASS81 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 kiedyś czyściłem te słupki za pomocą nitro i czystej białej szmatki, delikatnie.
Rekomendowane odpowiedzi