cinek mk IV Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 panowie przymierzam się do zmiany z analogowej na tą cyfrową. mam ori tuner i teraz nie wiem czy mam go wywalić i w stawić te co są na allegro czy jeden podłączyć pod drugi... i w jaki sposób.... przy tych tunerach są troche inne wtyczki antenowe co przy ori.... i czy z radia będzie można zmieniać kanały, mam dwie anteny (avant) navi też chyba jest tam podłączona, czy po zmianie będzie działać???? Jak ktoś się orientuje coś w tym temacie to prosze o pomoc
Gość cwiara Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Montując tuner DVB-T np. z Allegro nie będziesz mial możliwości sterowania nim przez rns-e. Jeśli chodzi o anteny to raczej tylko te co są w zestawie. Ori nie będą działać. A i najważniejsze. Zapomnij o oglądaniu tv cyfrowej podczas jazdy dalej niż 15km od nadajnika. Obraz i dźwięk tnie się co chwilę. Nie da się oglądać niestety. Podczas postoju ok. Obraz i dźwięk super.
cinek mk IV Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 a jest jakiś adapter na ori zestaw tak żeby wszystko działało tak jak jest teraz????
Rekomendowane odpowiedzi