Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 - nawigacja mała - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przegladam archiwum forum i jest dużo tematów odnośnie nawigacji i możliwości zakupu płytek do niej.

Moje pytanie jest takie - mam Avanta z '03 i ma mini nawigację na tablicy rozdzielczej - jaki jest jej kod/model/firma? Mając te informacje nie kupię płytki do dużej Navi :mrgreen: .

Czy taka mini Navi jest w ogóle użyteczna? Jest sens kupować płytkę? (alternatyw jest coraz więcej - choćby do nokii e50 za 300zł można dokupić GPS i mieć coś ala Automapę)

Pzdr,

TS

Opublikowano

wszystko to można sprawdzic w menu navi tam jest dokładny model navi, jak autko '03 to na pewno jest to navi DX więc możesz kupic jakąkolwiek płytkę w tym systemie ja używam takiej i jest wszytko ok polecam makę Polska/Czechy na rok 2006/07 w zasadzie jedyna słuszna jesli chodzi o Polskę

Opublikowano

potwierdzam, śmiało kupuj mapkę w formacie DX np. Polska-Czechy 06/07 (są również z polskim lektorem), a co do użyteczności małej navi to mogę powiedzieć że mnie jeszcze nigdy nie zawiodła - będziesz zadowolony :lol:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam a4 z 2001roku i ma malą navi w liczniku gdy kupilem samochód niebylo żadnej płyty co radzicie zrobic w takiej sytuacij z góry dziękuje i sory za odgrzanie tematu

[ Komentarz dodany przez: lukas23: 30-03-2007, 22:01 ]

sprawdzic co radzi w tej sprawie regulamin forum :wink:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam!

Sorry na początek za to, że odświeżam temat ale mój został zablokowany.Dowiedziałem się czegoś więcej o mojej navi[b5 1.9TDI 99'].Jest to navi między zegarami(strzałki) i jest system naprowadzania głosem również bo sprawdzaliśmy w Niemczech.Dzwoniłem dziś do salonu Audi i facet powiedział,że do tego modelu ale po liftingu(inna konsola środkowa,reflektory..) będzie działać mapa Polski i Czech 2007/08 albo starsza w formacie DX także można kupić i tu moje pytanie: czy ma może któryś z kolegów\koleżanek taką mapę w formace DX posiada?Pytam bo w salonie jest to wydatek dosyć duży...Proszę o info na priv lub tutaj.Z góry serdecznie dziękuję! Pozdrawiam Michał