Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile tak realnie cena prawdziwego S-line B7 jest wyższa od "zwykłej" wersji? Chodzi mi w tym przypadku o avanta..A drugie pytanie-czy warto dopłacić do S-line?

Opublikowano

Dla mnie było warto dopłacić do S-line (choć to B6 i tylko wewn s-line), dla tych siedzeń i ciemnego wyglądu w środku.

Wygląd zewnętrzny - sam sobie musisz na to pytanie odpowiedź, czy warto dopłacać. Na pewno lepiej wygląda niż seryjne A4

Opublikowano
  • Autor

Pytam bo mam okazję się zamienić na S-line z tego samego rocznika co ja posiadam z dopłatą z mojej strony.Trochę mnie dziwią jednak niektóre ogłoszenia w internecie-cholera niektóre S-line są tańsze niż seryjne b7..

Opublikowano

Jak jesteś pewny swojego auta, to bym się nie zamieniał, nigdy nie wiesz na co trafisz. Ile dopłaty byś miał?

Opublikowano
  • Autor

6-7 tyś.Pakiet S-line wewnętrzny tego autka to skórzana kierownica z emblematem S-line,regulacja odcinka lędzwiowego,pakiet chrom,rozsuwane przednie siedzenia.Zewnętrzne-obniżone zawieszenie,orginalne felgi S-line pięcioramienne 17,kolor czarny phantom,ponoć taki był w wersji S-line,pakiet chrom.To tylko na oko,korci cholernie.

Opublikowano

Tylko wewnętrzny pakiet?

Opublikowano
  • Autor

O zewnętrznym tez napisałem...

Opublikowano

Obniżone zawieszenie to pakiet wewnętrzny. Zderzaki, listwy drzwiowe, seria?

Opublikowano
  • Autor

Zderzak normalny z emblematem S-line,listwy progowe aluminiowe bez emblematu S-line,seria? Niem wiem o co chodzi:facepalm:

Opublikowano

Wychodzi na to, że mówisz tylko o pakiecie wewnętrznym.

Czy sa inne zderzaki?? listwy dolne drzwiowe bardziej wystaja poza obrys auta?? grill jest inny??

za 6-7 tys sam sobie mozesz zrobić pakiet s-line zewnetrzny i wewnetrzny :wink: a do tego nadal miec swoje auto

Opublikowano
  • Autor

Grill normalny,bez chromu,listwy dolne-nie pamiętam,zderzaki? nie wiem,a czym się różnią w s-line? Widocznie mowa jest tylko o pakiecie wewnętrznym.A pakiet chrom typu relingi i chromowe obwódki szyb nie wchodzą w pakiet zawnętrzny s-line? Jedno co zapamiętałem to zawieszenie 1BE.Jeszcze jedno małe pytanko-8ED OQH co to oznacza? Sorry że pytam o takie proste rzeczy ale naprawdę jestem zielony..

Opublikowano

Pakiet chrom nie ma nic wspolnego z S-line.

Opublikowano

Czyli to auto ma tylko pakiet wewnetrzny.

Nie myl chromu z pakietem s-line.

Czy to auto miało taki grill i zderzak?? ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Jesli ma zderzaki takie jak twoje auto to nie posiada zewnetrznego pakietu s-line

Opublikowano
  • Autor

To więc napewno nie posiada.Zderzak jak w moim aucie.A lakier wchodzi w skład pakietu s-line?

Opublikowano

Nie lakier to sprawa indywidualna i zamawiasz sobie taki jaki sobie zyczysz przy konfiguracji auta.

Widzę, że cię kolega wkręcił albo sam jest nie świadomy tego co ma :grin:

Opublikowano
  • Autor

S-line to S-line,chyba nie ważne czy ma pakiet zawnętrzny czy wewnętrzny.To też chyba była sprawa indywidualna przy zakupie nowego,znaczy kupujący mógł sobie wybierać co chce a co nie,popraw mnie jak się mylę..

Opublikowano
S-line to S-line,chyba nie ważne czy ma pakiet zawnętrzny czy wewnętrzny.To też chyba była sprawa indywidualna przy zakupie nowego,znaczy kupujący mógł sobie wybierać co chce a co nie,popraw mnie jak się mylę..

Raczej ważne czy wewn. tylko czy wewn. i zewn., w cenie np.