Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Centralny zamek z pilota...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu podczas siarczystych mrozów padł mi centralny zamek z pilota jest tylko z kluczyka:/. Byłem już u 2 dobrych elektryków i nikt nie potrafi tego naprawić. Mówią ze jest błąd gdzieś w lewych dzwiach albo moduł konfortu cos nie teges. ja już nie wiem...Jakies pomysły? :)

Proszę o pomoc

Auto: 2.0 TDI BLB 140KM 2006 rok produkcji przebieg 150.000km

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam

Moduł komfortu też go nie widzi...:/

Opublikowano

tak myślę (nie jestem tego pewien), ale można by zrobić test w innym B7. tzn sprawdzić czy inny moduł widzi te piloty. Jak w innym aucie było by je "widać" w module to już wiadomo co siadło. To by było chyba najtańsze rozwiązanie i nie powodowało by dodatkowych kosztów.

Opublikowano
  • Autor

Witam

Dzięki za rady poszukam kogos z a4 i porownam :)

Pozdrawiam

Opublikowano

napisz może skąd jesteś lub uzupełnij profil, będzie łatwiej kogoś znaleźć :)

Opublikowano
  • Autor

Jestem z Tarnowa a pracuje w Krakowie wiec jak by ktos był z tej okolicy to byłbym wdzięczny:)

Pozdrawiam

Opublikowano

nie jestem pewien czy moduł z B6 dał by sobie radę z pilotami z B7, ale może warto spróbować. Ja jestem z Krakowa i myślę że mógł bym pomóc. Jak by co to pisz PW to się jakoś zgadamy.

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

poszło PW z numerem telefonu.

Opublikowano

Witam, czy w b7 sytuacja bedzie podobna czy inaczej trzeba kombinowac niz na filmiku?

Opublikowano
Witam, czy w b7 sytuacja bedzie podobna czy inaczej trzeba kombinowac niz na filmiku?

W b7 jest tak samo.

Czy może ktoś potwierdzić czy piloty z b7 będą widziane w module w b6 i na odwrót? W temacie o MK niby pisze że oba działają z częstotliwością 433mhz.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

Dodam, że dziś spotkałem się z kolegą Rybensi sprawdzaliśmy czy mój moduł z B6 "widzi" jego piloty, ale niestety nie widzi i nie wiem czy to dlatego że ja mam B6 a on B7, czy może to wina pilotów. Najgorsze to jest jeszcze to że mój pilot z B6 nie jest "widziany" przez jego MK. Nie sądzę żeby w jednej chwili padł u niego MK i piloty.

Opublikowano

jest możliwosc,że piloty sa różne i po prostu nie pasuja...

Opublikowano
jest możliwosc,że piloty sa różne i po prostu nie pasuja...

a orientuje się ktoś może czy gdzieś to można potwierdzić, bo w temacie o MK nic nie jest o tym napisane. Jest tam tylko napisane o częstotliwości pracy modułów (w B6 i B7 ta sama częstotliwość)

Opublikowano

to,że częstotliwość taka sama nie znaczy,ze wzajemnie pasuja