DiabloHR Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam. Czy ktoś mógłby mi podać kod lakieru z tych trzech aukcji? Chyba dobrze wydaje mi się, że są takie same? Bardzo podoba mi się B6 Avant w takim kolorze. Właśnie taki chciałbym zakupić w przyszłości (pewnie dopiero początek 2013) Oferta - Audi A4 - -SAMOCHÓD SPROWADZONY Z NIEMIEC BEZWYPADKOWY NIE MALOWANY ___________________________________________________________________________ Oferta - Audi A4 - SPROWADZONY STAN BARDZO DOBRY ,KSIĄŻKA SERWISOWA -GWARANTOWANY PRZEBIEG ,MOŻLIWOŚĆ ODJAZDU NA KOŁACH ,KOSZT REJESTRACJI 800ZŁ Oferta - Audi A4 - serwisowqany tylko aso audi.orginalny s-line xenon.samochod pochodzi ze szwaicarii!!!bardzo zadbany. Pozdrawiam!
DiabloHR Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Dzięki wielkie i czekam czy ktoś jeszcze to potwierdzi
DiabloHR Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Jeszcze raz dzięki i faktycznie sprawdziłem to
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Potwierdzam, miałem ten kolor co widać ponizej
Rekomendowane odpowiedzi