Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja nowa Niebieska Slicznotka:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

było:) ale jednak zostane przy nim :))

Opublikowano

Jak cen byla ze tak zapytam z ciekawosci:decayed:

Opublikowano
  • Autor

9000 zł :) wiec wcale nie drogo

Opublikowano
było:) ale jednak zostane przy nim :))

Zostań zostań, bo masz naprawdę dobrą bazę. Zacznijmy od przodu, nie wolał byś takiego frontu ? :

pokompr.jpg

Lampy Valeo soczewkowe na czarno, ramka grilla na czarno i jest bajeczka :wink:

Opublikowano
  • Autor

a no jest wypas;) fajnie by to wygladalo.. a doradzcie mi mam dekory w drewie jak zalozyc? czy pomalowac moje? chcialbym srebne bedzie to pasowac??

Opublikowano
a no jest wypas;) fajnie by to wygladalo.. a doradzcie mi mam dekory w drewie jak zalozyc? czy pomalowac moje? chcialbym srebne bedzie to pasowac??

najlepiej kup folię "Szczotkowane aluminium" i oblkej swoje dekory.

Aluminium szczotkowane szarpane ME-904 firmy 3M (2862821610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

też miałem u siebie drewno a aktualnie mam:

50.jpg

Opublikowano
  • Autor

Tylko jak by to u mnie wygladalo na dekorach? gdybym wstawil zdjecie srodka jestescie w stanie dodac dekory takie jak mi wyslales tą folie 3M?

Opublikowano

vt Ci ktos zrobi i bedziesz mial jaki chcesz kolor:wink: wywal kilka nie potrzebnych elementow, cos zmien i bedzie git

Opublikowano

poczekaj chwile :wink:

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

obraz018rx.jpg

imgp0701.jpg

imgp0712r.jpg

1adfbf773c41f.jpg

:decayed:

Opublikowano
Tylko jak by to u mnie wygladalo na dekorach? gdybym wstawil zdjecie srodka jestescie w stanie dodac dekory takie jak mi wyslales tą folie 3M?

kolego nie kombinuj tak bardzo jak co poniektórzy:facepalm:

zakładaj dekory w Piano Black

:thumbup1:

Opublikowano

jak chcesz to mam komplet dekorow tylko bez tej malej z lewej strony kierownicy do sprzedania za pare groszy to mozesz sobie potestowac.... jak cos to daj na pw

Opublikowano
  • Autor

jak wyglada to Piano Black?

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

Ramka Grila w czarny Mat :) no powiem robi robote

View image: DSC 0334

Opublikowano

Od razu lepiej wygląda. Jeszcze lampy zmień na ORI Valeo soczewkowe, tylko na czarne :wink: i zaślepki sprysków odwróć w zderzaku, bo masz źle :decayed:

Opublikowano

hehe ta audica stała pare lat temu w Rzeszowie w komiesie na Lwowskiej:D ogladalem ja i nawet na tel zdiecie mam:D

Opublikowano
  • Autor

no moze i stala nie wiem:) bo kupiłem od prywatnej osoby:)

Opublikowano

zaraz odpale stary tel.. jak mam jeszcze te foty to wrzuce ich tu:D i ci udowodnie:D

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

MI sie wtdy bardzo podobała i mailem ja kupowac ale za niska była.. zderzakiem do ziemi siegała na kamykach:D ale wyglad boski:D

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ----------

Zdj_cie002.jpg

<br /><br />

Zdj_cie003.jpg

<br /><br />

Twoj?????????

Opublikowano
  • Autor

no mój:) no moze i stala w komisie:) ale to juz wiesz,,,wazne ze ja mam to autko i mi służy:)

Opublikowano
zaraz odpale stary tel.. jak mam jeszcze te foty to wrzuce ich tu:D i ci udowodnie:D

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

MI sie wtdy bardzo podobała i mailem ja kupowac ale za niska była.. zderzakiem do ziemi siegała na kamykach:D ale wyglad boski:D

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ----------

http://s7.postimage.org/be0bsh0af/Zdj_cie002.jpg

<br /><br />

http://s7.postimage.org/iq5ry0iif/Zdj_cie003.jpg

<br /><br />

Twoj?????????

fakt ogladalem ja z 4-5 lat temu na allegro:decayed: