Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Symphony II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję instrukcji obsługi do radia Symphony II. Najlepiej w języku polskim.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podłączam się do prośby, ewentualnie w j. angielskim, pozdrawiam

generalnie chodzi mi o to czy da się na poziomie radia wyłączyć wszystkie tylne głośniki czy coś mi padło ;)

Opublikowano

Mam te radyjko. Możesz ustawić tak że bedzie Ci grał sam przód lub sam tył. Lub też lewa albo prawa strona. Możesz bawić się też basem, tonami średnimi i wysokimi. Więc możliwości jest wiele.

Ogólnie aby pogrzebać w tych funkcjach naciskasz przycisk "TONE" (raz lub kilkukrotnie, w zależności co chcesz ustawić). Prawe pokrętło służy do regulacji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki Blachu, będę na weekendzie miał dostęp do auta, to wypróbuje i napiszę czy w tym tkwił problem :)

---------- Post dopisany 24-10-2012 at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2012 at 09:01 ----------

niestety nie posiadam w swoim radyjku opcji by odłaczyć tylne głośniki, więc pewnie problem tkwi w czym innym, albo się coś przepaliło bądź nie ma gdzieś styku...

Opublikowano

A może ktoś z was wie jak ustawić by to radyjko świeciło pełną mocą? Może coś trzeba pokombinować kablem:facepalm: Wyświetlacz świeci normalnie tyko przyciski tak jak by przez pół swojej mocy, porównuje z przyciskami od climatronica:whistling: +/- na zegarach nie rozjaśniają go tylko co najwyżej do przyciemnią

Opublikowano
dzięki Blachu, będę na weekendzie miał dostęp do auta, to wypróbuje i napiszę czy w tym tkwił problem :)

---------- Post dopisany 24-10-2012 at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2012 at 09:01 ----------

niestety nie posiadam w swoim radyjku opcji by odłaczyć tylne głośniki, więc pewnie problem tkwi w czym innym, albo się coś przepaliło bądź nie ma gdzieś styku...

Może wzmacniacz Ci padł... :whistling: jak włączasz radio to z tyłu slyszysz takie delikatne "pyknięcie"? Słabo je słychać, ale u mnie słyszę je...

PS: jak będziesz szukał wzmaka to celuj w tego z bose - różnica będzie na nim duża.

Opublikowano

po niedzieli jadę do kolesia i zdiagnozuje mi problem, też teraz myślę o wzmacniaczu, w prawdzie nie słyszę takiego pyknięcia, ale może to być to :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Dołączę do pierwszego postu. Może ktoś udostępnić instrukcję do SYMPHONY 2 ?

Edytowane przez pyczs