Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja a4 b7 prosze o opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie to link do zdjęć mojej A4.

chciałbym żebyście po prostu wyrazili na jej temat swoje zadnie dodam tylko parę rzeczy z wyposażenia które pamiętam:

ABS

ESP

Czujnik zmierzchu

Czujnik Deszczu

Fotochromatyczne lusterko wsteczne

Xenony-światła do jazdy dziennej

Spryski na xenon

Halogeny

4x szyby w prądzie

el.lusteka,grzane

Multifunkcyjna kierownica 3 ramienna

Komendy głosowe

Bluetooth

6x air bag

Nagłośnienie Audi Concert-nie wiem ile głośników chyba 9+subwoofer

Fotele grzane przód i pompowana część lędzwiowa

2x komplet felg zima 205/55/16 lato 235/45/17

Otwieranie i domykanie szyb z pilota

Bagażnik otwierany z pilota

Dzielona tylna kanapa-kondom na narty.

Koło zapasowe w alu takie jak na lato 235/45/17

Podłokietnik z miejscem na tele w środku

Funkcja Coming-living home

Pakiet chrom

Zawieszenie S-line

Tylna szyba grzana

I takie tam pierdoły są jeszcze o których pisał nie będę więc panowie Autko 2,0 tdi 140km co pewnie wiadomo z profilu,wszystko w orginale nic nie zmieniane nic dokładane po prostu fabryka TO NIE OFERTA SPRZEDAŻY TAK DLA JASNOŚCI,ŻEBY MNIE NIKT NIE OKRZYCZAŁ.

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

ups rejestracji nie zamazałem jak stoi na zimówkach heheeh trudno:doh:

Opublikowano
  • Autor

Pytanie jest takie KOLEGO CZYTAJ UWAŻNIE GDYBYM CHCIAŁ JĄ SPRZEDAĆ TO NIE TU BYM JĄ WSTAWIAŁ! Właśnie z takich względów jakie ty już przy pierwszym poście przedstawiasz robienie nie potrzebnej otoczki.

Czytając inne tematy chęci sprzedaży samochodów właśnie pełno w nich jest takich nie potrzebnych komentarzy że za drogo że to że tamto.Padło pytanie i proszę tylko o odpowiedz nic po za.

---------- Post dopisany at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-225090/index4.html

Tu piszesz że zanosisz się z zamiarem sprzedaży, więc chyba ten temat to takie ogłoszenie.

Przeczytaj kolego uważnie co tam pisze! "JAK BĘDĘ WYSTAWIAŁ" a tego tu nie mogę zrobić to po pierwsze a po drugie to czytaj ze zrozumieniem i uważnie.

Szkoda się denerwować.

Opublikowano
  • Autor
Znaczek s-line na grilu robi robotę :naughty::decayed:

wiem co masz na myśli ehhehe :wink: było wszystko na dobrej drodze kupiony był cały przód S ale jakoś sprzedałem z zarobkiem i stwierdziłem że mam to gdzieś he:grin:

Opublikowano
Znaczek s-line na grilu robi robotę :naughty::decayed:

wiem co masz na myśli ehhehe :wink: było wszystko na dobrej drodze kupiony był cały przód S ale jakoś sprzedałem z zarobkiem i stwierdziłem że mam to gdzieś he:grin:

Jakieś mody w planach?

Opublikowano
  • Autor

pierwsze co chciałbym zrobić to dynosoft drugie listwy na drzwi zderzak S Gril z pionowym chromem fele od Rs4 listwy progowe S cały środek S i radyjko z navi ale to tylko plany do realizacji długa droga nic nie ma w gratisie,a ogólnie zakochałem się w matowym kombi siemiana po prostu nie widziałem jeszcze ładniejszego samochodu tutaj na forum.

Opublikowano
  • Autor

No nie był ale nie jest powiedziane że być nie może:wink: Siemian w tym swoim macie ma założony zderzak z S-line a Grill z S4-właśnie z pionowym chromem :decayed:

Opublikowano
No nie był ale nie jest powiedziane że być nie może:wink: Siemian w tym swoim macie ma założony zderzak z S-line a Grill z S4-właśnie z pionowym chromem :decayed:

Nie wiem czy się dogadać nie możemy ale poza obramowaniem grila w chromie innego, żadnego pionowego chromu nie ma :wink:

Opublikowano
http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-blb-siemianowe-audi-black-mat-project-nowe-focie-str-147-a-28094/ tu jest właśnie to o czym mówię, takie mody są tam zrobione.

Ja wiem jak wygląda auto siemiana, bo go raz w tyg. widuję, a o wspólnych wakacjach w Chorwacji nie wspomnę :decayed: czyli chcesz gril z eSy z chromem, a nie black taki jak u mnie :wink:

Opublikowano
  • Autor

No dokładnie kolego dokładnie

Opublikowano

Mysle że po modach będzie wyglądała ciekawie-wytrwałości.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Mysle że po modach będzie wyglądała ciekawie-wytrwałości.

Tylko że moja wytrwałość się kończy niestety bo elektronika pokazuje mi rogi po 4 latkach.