Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE VW] Pytanie o Chip VWT4 2.5TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Może wiecie ile można bezpiecznie wycisnąć z T4'01 2.5TDI AFK102KM? Jakie różnice są z tym 150KM?

Opublikowano

Wydaje mi się że wtryskiwacze są na pewno inne - zapytaj naszych nadwornych tunerów Ali tdi, Rogalotti i Rob 555. Na pewno pomogą. Pozdro :)

Opublikowano
  • Autor

Rob 555 jest z mojej okolicy pewnie coś się da skonsultnąć :hi:

Opublikowano

http://www.bus-forum.pl/topics22/1119.htm

Ja też mam 102PS ale u mnie ACV siedzi (2000r), z tego co sie orientowałem to ok 120PS mozna programem pociagnać

Opublikowano
  • Autor

sprawdziłem dokładnie mój to też ACV :embarrassed: i wiem co teraz chcę zrobić to będzie jakieś 125PS :hi:

Opublikowano

Ja w t4 2000 r , seria 88 KM zrobiłem program , miał 115 KM, przejechałem nim 300 tyś i nic sie nie posypało.

Opublikowano

róznice:wtryski,turbo,ic

Opublikowano
  • Autor

róznice:wtryski,turbo,ic

ic jest dużo większy mam nowy pysk to by się zmieścił.mało różnic myśląłem że VW coś zmieniło w konstukcji ,jak np:w 1.9tdi130KM,nawet tłoki są inne jak w 100KM.ale zostaję przy lekkim chipku 125PS wystarczy.Pozdrawiam.
Opublikowano

różnice?? całkiem inny silnik,wszystko mocniejsze,turbo,wtryski,pompa, 150km ma seryjnie fmic,inne zawieszenie,hamulce,napewno w środku silnika są wszystkie elemnety mocniejsze.... ,ojciec ma 150KM multivana, po sofcie ten samochód za***rdala....

Opublikowano
  • Autor

Mam też Multvana tylko że 102KM,jak go kupowałem to jeżdziłam Carawellą 150KM i przekonałem się że w Niemcowie też przekręcają liczniki,byłem napalony aż do tradycyjnej rundki,okazało się że 180km na zegarze a w autku wszystko piszczy świszcze i ryk jak w traktorze,a miała skóry 2xclimatronik grzane d*py navi ogólny wypas ale cóż pewnie500km albo lepjej i wziąłem pewniaka słabszego i nie wypasionego ale nic nie muszę ładować czy szukać kupca i był 4koła euro tańszy.śmigam od roku bez problemów,a teraz zapyle mu chipka i mam nadzieję że jeszcze polata,a...ma 220km najechane :wink4: Dziękuję za rady i komenty :notworthy: Pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

Pytaj tylko Rogalottiego.

Silnik silnikowi jest nierówny.

Opublikowano

O widze ze koledzy z forum mnie polecaja :wink4: miło

ok 125-130KM smialo zrobisz. Roznica do serii - duuzaaa. Jedyny minus to kopcenie...niestety one po chipsie puszczaja dymka i tyle

Opublikowano

rob555 ale jak zmieni końcówki wtrysków z motoru AHY to będzie kopcił chyba mniej?

Opublikowano
  • Autor

ale czy warto je zmieniać i jakich rozmiarów jest ten dym chmurka czy chmura?