slimaczek89rz Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam, mam zamiar doposażyc swojego audika w eletryczną regulację lamp..lampy mam poliftowe, w kostce lamp poliftowych pin 5 to przewód sygnałowy, pin 6 masa a pin 7 to plus, zakupiłem przełącznik do regulacji i wystepuje w nim 4 kable: pin 1 popielato niebieski, pin 2 brązowy, pin 5 popielato zielony pin 6 2x biało żółty, teraz pytanie do Was, który kabel z wytczki to przewód sygnałowy, który masa a który to plus?
cymek28 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, mam zamiar doposażyc swojego audika w eletryczną regulację lamp..lampy mam poliftowe, w kostce lamp poliftowych pin 5 to przewód sygnałowy, pin 6 masa a pin 7 to plus, zakupiłem przełącznik do regulacji i wystepuje w nim 4 kable: pin 1 popielato niebieski, pin 2 brązowy, pin 5 popielato zielony pin 6 2x biało żółty, teraz pytanie do Was, który kabel z wytczki to przewód sygnałowy, który masa a który to plus? Masz fotkę kostki.
slimaczek89rz Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki wielkie;) a powiedz mi coś jeszcze...pin 2 - 2x brązowo niebieski?pin 3 - żółty?pin 4 - 2x niało żółty?I jeszcze który z tych wyżej wymienionych kabli wchodzi do pinów 5,6,7 w kostce poliftowej?Który Pin to sygnał, który plus a który masa?
cymek28 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki wielkie;) a powiedz mi coś jeszcze...pin 2 - 2x brązowo niebieski?pin 3 - żółty?pin 4 - 2x niało żółty?I jeszcze który z tych wyżej wymienionych kabli wchodzi do pinów 5,6,7 w kostce poliftowej?Który Pin to sygnał, który plus a który masa? Masa na pewno brązowy
slimaczek89rz Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 to teraz metodą prób i błędów który to sygnał a który plus:wink:
slimaczek89rz Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 a mógłbyś jeszcze napisaćw jakie piny w nowych lampach wchodzą Ci te kable podwójne i ten żółty? jak możesz to pyknij fotke wtyczek
Rekomendowane odpowiedzi