jocker01 Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam! mam polamane wewnetrznie uchwyt od elektrycznego lusterka! i dodatkowo nie chce mi sie obracac jeden sielniczek chociaz wiem ze chodzi bo buczy! i chce kupic nowy! od jakiego modelu bedzie jeszcze pasowac? od 80, rozni sie tylko poczatkiem trzech cyfr w numerze czesci a dodatkowo zauwazylem ze identyczne ma zafira! czy ktos to moze potwierdzic! na zdjeciach wygladaja identycznie! Pozdawiam Jocker01 ps czekam z nieciepliwoscia aukcja konczy sie za 30 minut!
Gość zdeniu Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 mam lewe lusterko na zbyciu jak chcesz z anglika bebechy powinny pasować info na PW
jocker01 Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam! bylem na zlomowisku i chce sie podzielic spostrzerzen dotyczacych elektrycznie ustawianych lusterek! odziwo sporo samochodow ma dokladnie takie same stelarze poza oczywistymi audi, vw, seat i skoda dodatkowo opel i renault! mam nadzieje ze sie to komus do czegos przyda! Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi