Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak mocy przy 3 tys.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) dodam coś od siebie ;p jak miałem tak że tryb awaryjny się załączył to mechanik mi powiedział żeby na każdym biegu jechać jak najdłużej na 3tyś obrotów i wtedy się wyczyści. Ja jechałem na 3 tak i po jakimś czasie już się nie włączał.od tamtej pory mam spokój i ładnie ciągnie :D

Opublikowano
Czesc wczoraj czytajac poradnik jak naprawic turbine zauwazylem wkoncu gdzie jest ta sztanga, dzis na przerwie w pracy postanowilem zobaczec jak chodzi. Chodzi w miare plynnie, ale jak wzialem wezyk i zaczalem ssać wtedy sztanga sie chowala i juz gdy weszlo mocniej nie opadała na dół musialem ja palcem popchac..:) pytanie moje w jakim zakresie chodzi ta sztanga? ile cm?

jakies 2cm

tu masz link, ja z niego korzystałem

http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-tdi-czyszczenie-kierownic-vtg-49491/

Opublikowano
  • Autor

prosze o szybka odpowiedz bo wlasnie mam turbo na stole, czy jest mozliwosc złego przykrecenia kierownic?

Opublikowano

musisz dobrze pierscień włożyć, bo on nie jest symetryczny, w wątku masz foto prawidłowego włozenia pierścienia, chyba ze zrobiłes foto swojego przed wyciągnięciem

Opublikowano
  • Autor

Turbinka juz zlozona, kierownice byly brudne wyczyscilem i przesmarowane wd40 chodza leciutko. Ale problem nie znikl, dalej włacza sie tryb awaryjny. Co kolejne sprawdzac, weze wszystkie szczelne a niektore wymienione. Czujnik cisnienia doladowania? przeplywka?

Opublikowano

sprawdź N75, i najważniejsze najpierw Logi zrób wtedy będzie coś więcej w twojej sprawie wiadomo.

czy tryb awaryjny wchodzi za każdym razem ?

Opublikowano
  • Autor

raczej za kazdym przy duzym obciazeniu silnika ( pod gorce) na 3/4/5 i ogolnie jak cisne od 2900 obrotow i dalej to wpadnie. Nie mam nikogo kto moglby mi logi zrobic:(

Slyszalem ze jakos na lewo mozna podlaczyc weze do n18 i sprawdzic czy to zawor n75 czy nie. jak to sprawdzic?

Opublikowano

a pierscień dobrze założyłeś?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ten z wycieciami? ktory steruje lopatkami? zalozylem tak jak jest na tym zdjeciu: http://images34.fotosik.pl/406/21f2353df2b3c194med.jpg

odnosze wrazenie ze na zimnym chodzi lepiej, albo mi sie rzeczywiscie tak jest albo jestem przewrazliwiony. Jest jakis sposob zeby poznac ze n75 jest sprawny?

---------- Post dopisany 21-10-2012 at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany 13-09-2012 at 13:11 ----------

jakie logi musze zrobic ?