Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przetwornica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Audi z 2003r, w xenonie, i potrzebuje do niego przetwornicy, dowiedzialem sie ze numer do tego modelu to: 8E0 907 391 A, jednakze mozna kupic uzywana z takim samym numerem lecz koncowka "B" - 8E0 907 391 B, czym one się różnią i czy "B" bedzie pasowac ? I Drugie pytanie, gdzie kupic oprawki plastikowe do swiatel pozycyjnych przednich, bo poprzedni wlasciciel musial byc idiota i dal za mocne zarowki pozycyjne i przetopilo mi oprawki i zarowka nie łączy, na allegro nikt tego nie ma bo szukałem, po szrotach jezdzilem i nic

Opublikowano

ja mam takie oprawki:naughty:

Opublikowano
Witam, posiadam Audi z 2003r, w xenonie, i potrzebuje do niego przetwornicy, dowiedzialem sie ze numer do tego modelu to: 8E0 907 391 A, jednakze mozna kupic uzywana z takim samym numerem lecz koncowka "B" - 8E0 907 391 B, czym one się różnią i czy "B" bedzie pasowac ?

8E0907391B: przetwornica do lamp bixenon / xenon audi:

A3 / S3 2004-2007

A4 / S4 / quttro 2005-2007

RS4 2006>

Różni się budową mechaniczną, ma inne mocowania i gniazda.

Tak więc nie będzie pasować

Opublikowano
  • Autor

No nic, kupilem nowa przetwornice za 350zł firmy valeo, taka jak są montowane fabrycznie, tylko jeszcze jej nie mam, za to odpialem stara przetwornice i po odpieciu komputer pokladowy wskazywał mi spalanie chwilowe i srednie 0 litr/100km. Nie wiem czy to wina tego ze przetwornica jest nie podpieta, nie mam mozliwosci sprawdzic bo musialem wyjechac i dopiero w srode zobacze czy po podpieciu nowej przetwornicy problem zniknie. Domin, odsprzedałbys te oprawki ? Mieszkasz stosunkowo niedaleko Warszawy to moge w kazdej chwili podjechac