Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

listwy w polifcie odpadają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie,

avant z malutkim przebiegiem, garażowany i prawie nieużytkowany gubi listwy.

W tej chwili juz 3 drzwi odłażą.

Jest jakiś ratunek?

Opublikowano

Nie ma ratunku

Opublikowano

Witam Kolego!

No u mnie podobny problem. Nowe tylko serwis a cena kosmos, prawie 6 stówek ;( Teraz z sobotę mam zamiar zabrać się za to. Najlepszym rozwiązaniem będzie klej do szyb, najlepiej szybko schnący i będzie na amen. Oczywiście najpierw zdjąć i oczyścić wszystko dokładnie :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

miałem podobnie w mk4 a załatwiłem to klejem budowlanym taki jest specjalny na klejenie np.dwuteownika do sciany. jutro podam nazwe tego cuda. :wink::decayed:

Opublikowano

Tylko często pod tymi listwami jest korozja, jak przykleicie listwy na klej to po pewnym czasie rudy wyjdzie zza tej listwy:wink:

Opublikowano

a podobno a4 ma ocynk.???

Opublikowano

Moze i ma, ale w listwie masz metal usztywniajacy który koroduje i daje sie we znaki na drzwiach:wink:

Opublikowano

jak golf nie rdzewiał to i audi nie bedzie rdzewiec a przeciez golfa to w ekspresowym tempe ruda bierze

Opublikowano
jak golf nie rdzewiał to i audi nie bedzie rdzewiec a przeciez golfa to w ekspresowym tempe ruda bierze

zdemontuj progi to sie bardzo zdziwisz:wink: no chyba że auto 100% garażowane i czyszczone po każdej przejażdżce:wink:

Opublikowano

ale co ze niby w audi???bym to zrobił ale i tak nic tam nie znajde. auto dopiero miesiac jest w polsce i rdzy nie posiada:grin:

Opublikowano

fotka1-1.jpg

Z zewnatrz tego nie widać:grin:

Opublikowano
:OMG: to od audi?? :nabijasie:
Opublikowano

tak i to stojacego pod chmurką i do tego z 99r:wink: usuwałem te dziadoskie listwy

Opublikowano

a to niezle prawie jak golf 3 hehehe. a tak pozatym to koj jest garazowany :grin: i moze mu to nie grozi. lub juz jest:grin:

Opublikowano

A ja dzisiaj się zabrałem z rana za listewki. Pozdejmowałem, metalową szynę wyrzuciłem, oczyszczone dokładnie, tak samo pod listwą na drzwiach i klejone na klej do szyb szybkoschnący Forcha. Co prawda 6 godzin wyjęte z życiorysu, ale ten spokój jak patrzę na autko i nie widzę odpadających listewek jest bezcenny ;) A listwy w środku skorodowane jak diabli, ale na drzwiach poza jednym miejscem to gites malina, zero rdzy.