Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odklejająca podsufitka-porady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktos z was jakis patent na odklejajaca sie podsufitke? Prosze o porady

Opublikowano

Szukajka na ten temat Ci sporo powie.

Aby to jakoś wyglądało to patent jest taki że albo wymieniasz podsufitkę na druga albo zrywasz materiał i dajesz nowy ( nic trudnego). Na temat oklejania nowym materiałem tez jest na forum. Poszukaj:wink:

Opublikowano

Łukasz takim sposobem kolega "misiaka4" nie nauczy się korzystać z szukajki:decayed::wink:

Opublikowano

Racja. Bezradnosc i lenistwo niektorych mnie przeraza, ale ze mam dobre serce to koledze podrzucilem kilka linkow, zeby mu podsufikta na glowe nie spadla jak sie odklei w czasie jazdy :grin:

Opublikowano

Nie ma dobrego sposobu na odklejającą się podsufitke przerabiałem ten temat w dwóch audikach jedynym sposobem jest wymiana matariału jest z tym troche zabawy bo większość czasu pochłania demontarz i montarz wszystkich plastików ale opłaci się koszty to około120pln materiał+klej a jeśli komuś się nie chce samemu oklejać to 350 u tapicera ale i tak będzie mósiał samemu to rozebrać.A więc jeśli ktoś wam podsunie jakiś sposób na odklejającą się podsufitke i zapewnia że jest dobry to gada bzdury przez duże B.

Opublikowano

Też kiedyś przerabiałem ten temat tyle że w vectrze A. Moim sposobem była ośmiorniczka w kleju albo inny klej budowlany który nie jest zbyt rzadki i ma dużą przyczepność początkową. A więc nakładamy klej, rozmazujemy łapami. Później szybko wytrzeć łapy w ściereczkę a drugą czystą ściereczką z wyczuciem dociskać, głaskać i dogładzać tą podsufitkę aby jak najlepiej wyglądała, najgorsze były wnęki przy zasłonkach przeciwsłonecznych. Z czasem miałem tak przyklejone stopniowo z 70% podsufitki i wyglądało nieźle.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma dobrego sposobu na odklejającą się podsufitke