sikszak Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 witam, obecnie mam taki zderzak MS design na dwa wydechy. na zdjęciu mam jeszcze wąskie wydechy, a obecnie założyłem już ulterki. W związku z tym że gościu zarysował mi tylny zderzak chcę założyć (dostałem kasę z ubezpieczalni) oryginalny zderzak na dwie rury. Jako że ciężko dostać tylny zderzak w sedanie s line, a jak juz jest to w kosmicznej cenie to chcę założyć zderzak od 1,8T ale nie wiem jak to będzie wyglądać Jak tam widać tłumiki. bo mój MS design jest troszke szerszy i wszystko zasłania, Potrzebuje więc kilka zdjeć audi w sedanie ze zwykłym zderzakiem na dwa wydechy. Może macie takie u siebie. Chcę się przekonac że fajnie to będzie wyglądać Jak ktoś jest chętny to mój ms design będzie na zbyciu, ma małe zarysowanie. Dla chętnych mogę przesłać foto. czekam więc na kilka foto ze zderzakiem na dwie rury
iconslave Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 nie sedan ale kombi wyglada tak samo (zderzak) koncowki ulter 90mm
sikszak Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 dzięki, o takie zdjęcie mi własnie chodziło
Rekomendowane odpowiedzi