Toma Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 pokazuje mi na FIS temperaturę od -50 do normalnej ,z czym jest to związane i czy ma to wpływ na pozostałe urządzenia
szogun0 Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Ma wpływ na klimatyzację. Pewnie masz przerwaną wiązkę, czasami łączy, czasami nie.
Norbi Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Mam podobną sytuacje od ponad roku i temat nie zwalczony Wymień czujnik temp. (ASO stokilkadziesiąt zeta) jeżeli to nie pomoże, mi nie pomogło,to masz problem z przetartym przewodem w wiązce. Znalezienie przetarcia jest kłopotliwe o ile jest poza wtyczką łączącą czujnik z dalszą częścią przewodu, a to z tej prostej przyczyny, że pińcet przewodów idzie w jednej wiązce owinietej izolacją. Dodam jeszcze ,że jeżeli temp pokazuje poniżej zera to pupki se nie ochłodzisz. Kilma się wyłączy
Toma Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 podpiełem VAGA i oto co powiedział: 01039 - Czujnik wskaznika temperatury cieczy chlodzacej -G2 30-10 - Przerwa lub zwarcie do Plusa - Sporadyczny! 00849 - Styk "S" niezdefiniowany stan laczenia 31-10 - Przerwa lub zwarcie do Masy - Sporadyczny! ktoś przetłumaczy ?
Rekomendowane odpowiedzi