Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sterownik centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie w A4 B5 avant poliftowej znajduję się sterownik centralnego zamka na pilota ?? wiem że ma mieć oznaczenie 4A0 959 981A .

I jeszcze takie pytanie w wersji bez sterownika centralnego zamka pilota samochód ma wyprowadzone wiązki kabli , czy trzeba doprowadzać kable dodatkowo ??

Opublikowano

w bagażniku po prawej stronie zdejmujesz klapkę i masz, a czy były polifty bez centralnego??

Opublikowano
  • Autor

Pewnie że były ja mam centralny zamek tylko z kluczyka , i dlatego szukam modułu sterownika centralnego zamka z pilota .

A wiązkę będę miał już wyprowadzoną czy muszę kupić wiązkę + sterownik centralnego ??

A w bagażniku to jest przecież pompka centralnego zamka a mi o to przecież nie chodzi .

Opublikowano

kolego pytałem "czy były B5polift bez centralnego"

ja miałem centralny na kluczyk jak Ty, kupiłem zestaw nową pompkę z końcówką E w zestawie był pilot i antena i tyle... podpiąłem pod orginalną instalację i wszystko śmiga.

Opublikowano

A immo przełożyłeś czy kodowałeś kluczyki?

Opublikowano

przełożyłem tylko pastylkę

Opublikowano
  • Autor

Kupiłeś zestaw z allegro "chiński" ?? czy oryginalne sterowanie centralnego z pilota wraz z kluczykiem ??

Opublikowano
Kupiłeś zestaw z allegro "chiński" ?? czy oryginalne sterowanie centralnego z pilota wraz z kluczykiem ??
kupiłem zestaw nową pompkę z końcówką E w zestawie był pilot i antena i tyle... podpiąłem pod orginalną instalację i wszystko śmiga.

Oryginalne z tego wychodzi ;)

roae22 z ciekawości jakiego rzędu to są koszta?

Trudna operacja wymiana tej pompki?

Opublikowano

kupiłem oryginalną pompkę która już w sobie ma sterowanie pilotem , a operacja zmiany wyciągasz swoją pompkę i wstawiasz taką-chyba dwie kostki i wężyk zajumuje to jakieś 10sek. cena 280pln

p.s w dziale sprzedam jest teraz taki zestaw, widze że kolega ma chrapkę.

Opublikowano
kolega ma chrapkę.

Mam chrapkę, mam.

Plusem tego jest właśnie fajna obsługa otwierania / zamykania szyb z pilota, a zaś plusem takiej centralki z allegro za "stówkę" jest alarm...

Trzeba przemyśleć :)

Opublikowano
kolega ma chrapkę.

Mam chrapkę, mam.

Plusem tego jest właśnie fajna obsługa otwierania / zamykania szyb z pilota, a zaś plusem takiej centralki z allegro za "stówkę" jest alarm...

Trzeba przemyśleć :)

Ori centrala z pilotem też ma alarm. :) zobacz czy masz syrene z lewej strony bagażnika

Opublikowano
zobacz czy masz syrene z lewej strony bagażnika

No ale ja nie mam centrala z pilotem, tylko bez... normalnie na kluczyk zamykam autko.

Z lewej strony bagażnika nie mam nic ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja też nie mam syreny w bagażniku , a wersja poliftowa :(

Opublikowano

A jeszcze mam pytanie, pompkę o jakim oznaczeniu kupić aby na 100% pasowała do mojego polifta i miała sterowanie pilotem?