Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klimatronik 8L0 w aucie z 96 - wymieniac na 8D0 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem auto, klima miala byc niby do nabicia bo sie czynnik skonczyl. Pod vagiem od pieruna bledow klimatronika. Szybkie przeszukanie forum i sie okazuje ze panel ktory jest wlozony (8L0) nie zadziala z autem z 96 roku (8D0). Zapewne poprzedni wlasciciel wymienil panel na ladniejsz/sprawny i nie wiedzac z jakiego powodu klima nie dziala naklamal mi ze sie czynnik skonczyl.

Teraz pytanie - wystarczy podmienic na byle jaki 8D0 z przed lifta, czy nie kazdy musi zadzialac? moze jest jednak jakis sposob na zadzialanie 8L0 w starym a4?

Problem w tym ze nie ma starego panelu i nie wiadomo jakie mial numery. Na allegro w sumie tez tylko dwie sztuki 8D0 w oplakanym stanie.. tragedia.

Opublikowano

Witaj kolego,też kupiłem auto z panelem 8LO i nie załączało klimy,z autem dostałem padnięty stary panel 8DO 820 043 D,kupiłem przedliftowy panel 8DO 820 043 B i wszystko działa.Z tym 8LO też się naszukałem,żeby zadziałał i nic z tego ale na allegro jest gościu co niby wszystko ogarnia z panelami klimatronika.NAPRAWA PANELI KLIMATYZACJI AUDI A4,A6,80,100 (2572349600) - motoAllegro