Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rozsypany kluczyk - transponder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dorumowiczów,

poniżej zamieszczam zdjęcie kluczyka, który dziś rozebrałem i co się okazało transponder jak widać był roztrzaskany w pył. Auto pali bez problemów. Mam problem z centralnym, nie otwiera z przycisku klucza. Jak sie ma transponder do centralnego? W jaki sposób go wymienić, używka, nowy? Programować? Dla Was pewnie to banalne pytania, ale ja dopiero co przesiadłem sie do A4 :wink: Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi!

20120902385.jpg

Opublikowano
Witam dorumowiczów,

poniżej zamieszczam zdjęcie kluczyka, który dziś rozebrałem i co się okazało transponder jak widać był roztrzaskany w pył. Auto pali bez problemów. Mam problem z centralnym, nie otwiera z przycisku klucza. Jak sie ma transponder do centralnego? W jaki sposób go wymienić, używka, nowy? Programować? Dla Was pewnie to banalne pytania, ale ja dopiero co przesiadłem sie do A4 :wink: Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi!

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

może byc roztrzaskany i dzilac widac,że cewka jest oki.Immo ni e ma nic do sterowania pilota a poza tym nie masz klucza do sterowania centralnym tylko to jest do latarki

Opublikowano

Wihajster dziękuję za szybką odpowiedź. Powiedz mi jeszcze coś na temat centralnego, czy istnieje możliwość przerobienia go na otwieranie z klucza? Mam jeszcze problem nieszczelności na centralnym, ale tym będę musiał się zająć w wolnej chwili.