Opublikowano 3 Września 201214 l Witam! Proszę o sugestie w jaki sposób mogę odtwarzać płyty z muzyką w formacie mp3 na odtwarzaczu Chorus z oryginalną zmieniarką. Po włożeniu płyt mp3 do zmieniarki odtwarzacz odczytuje jakis TRACK 1, aczkolwiek muzyka nie płynie z głośników. Czy potrzebna jest wymiana odtwarzacza lub zmieniarki?? A jeśli tak to na jakie elementy??
Opublikowano 3 Września 201214 l zmieniarka poprostu nie czyta plików mp3, dlatego widzi tylko jeden track, musisz kupić sobie emulator zmieniarki mp3 podpinany zamiast zmieniarki pod fabryczne radio... wszystko jest na forum!
Opublikowano 3 Września 201214 l Autor A czy jest jakaś inna opcja, np. wymiana radia lub zmieniarki??
Opublikowano 3 Września 201214 l napisz przedewszystkim za masz Chorusa II bo jedynka nie ma opcji podlaczenia zmieniarki ani niczego takiego....
Opublikowano 3 Września 201214 l Autor Przepraszam, oczywiści mam radio Chorus II. Kurcze nie mam ochoty instalować emulatorów zmieniarek, który z oryginalnych odtwarzaczy 1 DIN poradzi sobie z mp3??
Opublikowano 3 Września 201214 l Przepraszam, oczywiści mam radio Chorus II. Kurcze nie mam ochoty instalować emulatorów zmieniarek, który z oryginalnych odtwarzaczy 1 DIN poradzi sobie z mp3?? Nie ma takiego. Tylko 2din.
Opublikowano 5 Września 201214 l Autor Coraz bardziej przekonuję się do tej zmiany. Mam możliwość zakupu kosza 2 DIN z panelem klimatronika i odtwarzaczem CONCERT III. Całość pochodzi z B7. Czy będą problemy z instalacją i użytkowaniem takiego zestawu?? W jednym z postów przeczytałem, że B6 może mieć problem z panelem z B7.zy pod taki zestaw będie można podpiąć oryginalną zmieniarkę od Chorusa, którą mam w schowku??
Opublikowano 5 Września 201214 l Coraz bardziej przekonuję się do tej zmiany. Mam możliwość zakupu kosza 2 DIN z panelem klimatronika i odtwarzaczem CONCERT III. Całość pochodzi z B7. Czy będą problemy z instalacją i użytkowaniem takiego zestawu?? W jednym z postów przeczytałem, że B6 może mieć problem z panelem z B7.zy pod taki zestaw będie można podpiąć oryginalną zmieniarkę od Chorusa, którą mam w schowku?? Kupujesz przejściówkę iso->iso2 wiadomo zmieniasz kosz docinasz tunel. Klimatronik jest ok. Trzeba tylko zamontować przekaźnik do ogrzewania tylnej szyby. Masz to opisane w warsztacie. Zmieniarka będzie normalnie działać. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 5 Września 201214 l Autor A czy konieczne jest kombinowanie z docinaniem tunelu jeśli kupię klimatronik pod kosz 2din?? Czy konieczne będzie kodowanie radia czy wystarczy zaadoptować klimatronik?? Czytałem już temat z warsztatu ale tam opisana jest zmiana radia na nawigacje z wiekszą ingerencją w system (anteny, FIS). Czy w moim przypadko CONCERT III podejdzie plug&play i bez kłopotu będzie pracowął z FISEM? Ostatnim pytaniem jest to czy SYMPHONY II odtwarza pliki mp3?? Pewna osoba powiedziała mi, że porównując SYMPHONY II i CONCERT III jest bardzo duża różnica w jakości dźwięku na korzyść SYMPHONY, ale właśnie SYMPHONY nie odtwarza mp3.