michaland1 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Witam serdecznie, mam pytanie co to są za progi ??? Z jakiegoś konkretnego pakietu tuningowego ??? No i ewentualnie czy gdzieś w PL jest szansa znaleźć coś takiego ??? Moje drugie pytanie to sprawa czarnych elementów pod progami, czy to też jest z jakiegoś innego modelu, jak przednia dokładka z CUPRY, czy to coś dedykowanego dla B6 ???
Mrozio Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Cześć Pierwsze zdjęcie to pakiet ospoilerowania firmy Oettinger. Musiałbyś poszukać przedstawiciela w PL , czasami są używki na allegro (gównie przednie zderzaki). Pobny wzór mają progi z modelu B7 DTM może podpasują do B6. Dokładka z cupry może być z ... cupry lub dedykowany "Front Valance" / "Cup Spoiler Lip" Audi A4 S4 B6 8E 8H Front Bumper Cup Chin Spoiler Lip Splitter Valance S Line | eBay
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Tu znajdziecie wsio Pakiety :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Library
michaland1 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Bardzo dziękuję za ODP...Ale przejrzałem a stronce A4 mods wszystkie zdjęcia samochodów z pakietem Oettingera i żaden nie ma takich progów, bez obrazy, ale to chyba będzie coś innego... Natomiast co do dokładek to chodziło mi o te co są pod progami drzwiowymi (po bokach , to że przednia jest z CUPRY to wiem ... Progi już znalazłem to pakiet KERSHER...
Mrozio Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 ...a może progi z pierwszego zdjęcia to produkt Caractere - one są takie "napompowane" na zewnątrz
michaland1 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Progi to bankowo KERSHER KERSCHER TUNING - Ihr Partner für exclusive Felgen, Bodykits, Distanzscheiben für Audi, BMW, VW, Volkswagen, Ford, Opel, Mercedes. Ale nie mam dalej pojęcia i nie mogę znaleźć co to za dokładki pod progi z 2giego FOTO - Niebieskiego
szczawik Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 a moze te progi z niebieskiego sa od pakietu DTM?
Rekomendowane odpowiedzi