Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A6 C6] ledy do dziennych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie zamierzam do dziennych świateł włożyć ledowe żarówki znalazłem taką aukcję

ŻARÓWKA LED P21W BA15S BAy15D 18X5050 SMD CAN BUS (2599103406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale w opisie jest wzmianka,że nie zalecają do dziennych wie ktoś może dlaczego czy chodzi o to że za mocno świecą?

Opublikowano
  • Autor

no mogą być i te,a ty masz taką samą żarówkę jak ja?

Opublikowano
Ja też się przymierzam i chyba zdecyduje się na takie LED DRL DZIENNE 4x1.5 W Power BA15s P21W biała (2606799342) - motoAllegro

mam zrobione dzienne w halogenach w b6 i mam takie zarowki tylko 5x1,5w

ŻARÓWKA LED H11 7.5W Bardzo Mocna *HIT* !!!!!!! (2609274089) - motoAllegro

efekt jest ok a tak na aucie wyglada w dzien http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-aym-moj-granatowy-bubelek-;-239709/#post2968889

Opublikowano
  • Autor

czyli te co wkleiłem są pewnie za mocne.Ciekawe czy te co podał corvus corone będą ok

Opublikowano

pany tylko na tych zarowkach bedzie wam blad wywalalo i wtedy cos takiego bedzie potezebne

RESETER REZYSTOR CANBUS DRL P21W LED AUDI OCTAVIA (2580295825) - motoAllegro

ewentualnie w calosci

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

ja mam 7,5W i nie ma roznicy na mocy swiecenia w porownaniu do zwyklych zarowek

Opublikowano
  • Autor

no wiem dlatego chciałbym znaleźć takie żarówki żeby błędów nie wywalały

może ktoś ma zamontowane takie w A6 C6 lub A4 B7(bo chyba są te same)

Opublikowano
  • Autor

no też je widziałem ale trochę drogie

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ----------

a szału nie ma bo słaby efekt?

Opublikowano

Do C6 z super efektem i bez błędu są ZAROWKI LED AUDI A4 A6 DO JAZDY DZIENNEJ XENON DRL (2558609118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . :hi: miałem je dwa miechy w starych lampach i wszystko oki . Obecnie na drugiej C6 są już ponad rok i zero problemów. Świecą jak na tym B7 w aukcji.

Opublikowano
  • Autor

Do C6 z super efektem i bez błędu są ZAROWKI LED AUDI A4 A6 DO JAZDY DZIENNEJ XENON DRL (2558609118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . :hi: miałem je dwa miechy w starych lampach i wszystko oki . Obecnie na drugiej C6 są już ponad rok i zero problemów. Świecą jak na tym B7 w aukcji.

dzięki za info chyba się zdecyduję

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś może ma jakieś doświadczenie z tymi: ŚWIATŁA LED DZIENNE AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 P21W 30SMD (2631019312) - motoAllegro

Rozmawiałem z facetem i mówił, że w B7 nie mieli jeszcze problemów żadnych. W tym zestawie są rezystory i dioda prostująca (zapobiega mruganiu diody). Montaż podobno prosty trzeba tylko w jednym kablu wstawić tą diodę i podpiąć rezystory.

Przymierzam się właśnie do zmiany DRL na ledowe i szukam najlepszej opcji. Szkoda by było wydać ponad 200zł na marny efekt... :facepalm:

Kolego Młody czy montaż tego zestawu, który masz jest jakoś szczególnie skomplikowany? Te rezystory masz w lampie czy na zewnątrz? Nie grzeją się za mocno?

• 1 rok później...