sewcio1974 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Witam Podczas testowania samochodu VAG'iem wyskoczył mi błąd oznaczający uszkodzenie czujnika temperatury G62(przerwa lub zwarcie). Mam pytanie:gdzie w silniku AWX znajduje się ten czujnik i czy można go wymienić indywidualnie. Pozdrawiam
A4_Dominik_WAW Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Możesz go wymienić indywidualnie, jest z tyłu silnika patrząc od grilla. Siedzi w bloku silnika między silnikiem a akumulatorem nie wiem jak Ci to bardziej wytłumaczyć ale było już to na forum ze sto razy.
sewcio1974 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 Czujnik już zakupiłem.Tylko jak najłatwiej go wymienić.
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/all-r4-v6-tdi-lokalizacja-czujnikow-elementow-wykonawczych-32757/ ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ewentualnie tu Guide on how to replace a G62 Coolant Temperature Sensor - Audifans.net
Rekomendowane odpowiedzi