mtarnas Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Odkryłem, że w moim Audi jest bluetooth, chciałbym jednak skorzystać ze wszystkich funkcji, które daje to urządzenie. Podłączyłem starą Nokię 6500 i wszystko działa jak trzeba. Problem pojawił się gdy podłączyłem HTC Sensation, funkcja dzwonienia działa, nie wyświetlają się jednak kontakty. Czy wie ktoś jaka może być przyczyna? Czy możliwe, że trzeba zaktualizować soft w MMI? 1
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Masz pewnie słabszą wersje blutka ktora nie obsługuje w pełni z najnowszymi telefonami .
Caporeira Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Podaj numery seryjne tego modułu to będzie wszystko wiadomo. Albo "słabsza" wersja modułu, "źle" zakodowane moduły które nie wykorzystujące w 100% zainstalowanego sprzętu lub soft w smartphonie Możesz je odczytać podpinając komputer (VAGa) lub manualnie odczytać (zapewne moduł znajduje się pod fotelem pasażera).
mtarnas Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 Masz pewnie słabszą wersje blutka ktora nie obsługuje w pełni z najnowszymi telefonami . Żona podłączyła iPhone 4S i wszystko działa jak trzeba, czy możliwe, że potrzebna będzie aktualizacja bluetooth o której pisze mr-fix? (mr-fix.pl - Audi A4 B8: Aktualizacja oprogramowania układu MMI 2G do wersji 5570).
gagol Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Roczny temat, ale może się przyda. Mnie pomaga zminimalizowanie lub usunięcie historii połączeń w telefonie.
melon31 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja mam Nokie C5-03 ( szału nie ma ale działa ) musiałem stworzyć nową grupę kontaktów a później importować przez blutka z fona do A4
audiKSP Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Mam B6 z 2004r. z blutoothem. Funkcja dzwonienia działa bez problemu ale kontaktów nie widać. Tylko numery. Telefon to iphone 5. Dodam że na starszych telefonach widział kontakty gdy ustawiona była w telefonie pamięć karty sim. Czy jest możliwe żeby mi to działało z iphonem?
melon31 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Spróbuj stworzyć nowa grupe kontaktów i ja zimportować
audiKSP Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Może głupie pytanie, ale jak się importuje te kontakty?
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Może głupie pytanie, ale jak się importuje te kontakty? Masz opcje - Imortuj kontakty
audiKSP Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Niestety nie mam. Albo coś źle robię że nie mogę znaleźć. Kurde właśnie zobaczyłem że to jest wątek B8 a ja mam B6. Pewnie dlatego jest inaczej. Sorki za zamieszanie i spadam do innego tematu.
Caporeira Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 U mnie odczytuje bluetooth w samochodzie kontakty które są na karcie sim. Pytanie, ile tych kontaktów jest w stanie odczytać? Bo jak skopiowalem kilka kontaktów na sim to nie wszystkie bluetooth widział :-\
emiliano12 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Trzeba troszkę poczekać, troche cierpliwości , pojeździć sobie a kontakty się zaciągną same za jakiś czas, pozdr
mtarnas Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Zgadza sie, u mnie tez zaciągnęły sie dopiero po ok. tygodniu... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi