tom2009 Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Chłopaki mam pytanko odnośnie tylnej lampy do lifta kombi B5 z 99 roku. Czy jest różnica w tylnych lampach po między angolem a europejską wersją ? Ja mam numer na lampie 8d9945096C a występują też 8d9945096A i 8d9945096B czyli różnią się ostatnią literką A, B lub C. Ma to jakieś znaczenie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Sprawa pilna. Tom
Reniu Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Nie wiem jakie mają numery ale lampy od anglika z powodzeniem zamontujesz do siebie. Jedyną różnicą jest zamiana stronami światła przeciwmgielnego. Rozwiązanie jest bardzo proste, w lampie należy wypiłować zaślepkę by zamontować żarówkę przeciwmgielnego. Masz wtedy symetrycznie dwa przeciwmgielne lub wypiłować tą zaślepkę i przełożyć żarówkę na drugą stronę. Instalacja jest kompletna, nie trzeba nic przerabiać, tylko włożyć żarówkę.
tom2009 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Opublikowano 19 Września 2012 No tak ale jak kupię całą kpl lampę z angola to włożę i chyba nic nie muszę piłować a gratis będę miał drugie przeciwmgielne. Tak mam to rozumieć ?
Lukasz_N Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Zalezy, czy lewa, czy prawa lampe masz do wymiany. Przeciez to logiczne.
Rekomendowane odpowiedzi