Jump to content
IGNORED

Urwany Zamek z podłokietnika

Recommended Posts

Posted

Witam

zerwał mi się zamek z podłokietnika (schowka), i teraz goni klapka, czy jest możliwe dokupić mechanizm zamykania i jego wymiany??

czy raczej czeka mnie teraz wymiana całego podłokietnika?

dzięki

pozdrawiam

Posted
Witam

zerwał mi się zamek z podłokietnika (schowka), i teraz goni klapka, czy jest możliwe dokupić mechanizm zamykania i jego wymiany??

czy raczej czeka mnie teraz wymiana całego podłokietnika?

dzięki

pozdrawiam

z tego co wiem jest mozliwosc dokupienia calej klapy zamykajacej podlokietnik wraz z materialem na klapie cena kolo 200pln

Posted

Na forum było opisane jak za 2 zł naprawić klapkę od podłokietnika :D Urwany zamek to mankament tych podłokietników. Ja zastosowałem ten patent i jestem bardzo zadowolony. <lol>

Posted

podziel się z tym patentem za 2 zł:D, sam jestem ciekaw, ja myślałem już aby wykorzystać rzep:-P

Posted

...temat był wielokrotnie wałkowany :facepalm: wystarczy poszukać - ale może jednak zamiast magnesów, rzepów, zatrzasków meblowych i tym podobnych mniej lub bardziej udanych patentów zainteresuje Was takie rozwiązanie:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-uszkodzonego-zamkniecia-podlokietnika-230599/

Posted

Kupujesz klips meblowy za 2zł w castoramie zrobię zdjęcie i wkleję wieczorem.

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ----------

Jak ktoś chce żeby wyglądało jak oryginał to niestety taki patent go nie zainteresuje a jak ktoś chce żeby podłokietnik sam się nie otwierał to patent idealny za śmieszną kasę i w dodatku trzyma lepiej jak oryginalny zamek. Używam już tego patentu ponad rok i cały czas się świetnie spisuje a w podłokietniku wożę kluczę od domu jak autem jadę więc dziennie jest otwierany i zamykany. A tu zdjęcia poglądowe.

adff065db88b5f26med.jpg

dcc7886c537bdebemed.jpg

82cf34ef1dba2589med.jpg

385c3f7a37f84fefmed.jpg

Posted

dla mnie wygląda to ohydnie :sick3:

Posted
dla mnie wygląda to ohydnie :sick3:

....dokładnie, zwłaszcza, że po zamknięciu pokrywy od razu widać puste miejsce po wyłamanym uchwycie/zatrzasku :facepalm: ....

P.S. dlatego też nie nalegam ale proponuję rozwiązanie, do którego wkleiłem wyżej link - temat umieszczony w dziale zrób to sam pod tytułem "naprawa uszkodzonego zamknięcia podłokietnika" :hi: