sonnen_x Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mam 2 oryginalne kluczyki + ten plastikowy, z tym że jeden scyzoryk ma złamany grot. Czy da się to jakoś naprawić? Polecicie kogoś najlepiej ze śląskiego/małopolskiego kto trudni się takimi naprawami?
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mam 2 oryginalne kluczyki + ten plastikowy, z tym że jeden scyzoryk ma złamany grot. Czy da się to jakoś naprawić? Polecicie kogoś najlepiej ze śląskiego/małopolskiego kto trudni się takimi naprawami? tu nie ma co naprawiac trza nowy dorobic i podmienic...
sonnen_x Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 dokładniej mówiąc poszedł ten uchwyt grotu, sam grot jest cały. czyli masz na myśli dorobienie całego grotu z mocowaniem i wstawić do reszty?
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 aha to obawiam sie ze nie kupisz tego osobno i pozostaje kupic nowy scyzoryk lub jakis uszkodzony i podmienic
efcio Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 miałem ten sam problem kolego i gosc wymienil mi to za 150zl ale przynajmniej kluczyk caly;p
arson15 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 mam takiego gościa z Oświęcimia numer prześle na priwa
Rekomendowane odpowiedzi