gawey Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Hej mam pytanko czy jest potrzeba demontowac przod by wymienic pasek klimy bo patrzylem od doly troche pasek przeszkadza by jednoczesnie napinac i odkrecac gorna srube napinacza
OLIVER Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Hej mam pytanko czy jest potrzeba demontowac przod by wymienic pasek klimy bo patrzylem od doly troche pasek przeszkadza by jednoczesnie napinac i odkrecac gorna srube napinacza Da rade bez demontażu przodu jest ciężko troche ale da rade .
Illuminator Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Nie jest łatwo ale da radę. Jakiś czas temu wymieniałem bez demontażu przodu.
Illuminator Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Napinacz jest na dwa imbusy ja użyłem WRZUTA - kpl-kluczy-specj-imbus-15cz-yato i klucza oczkowego z grzechotką bo zwykłe klucz jakie ja miałem z jednej strony był za krótki, a z drugiej za długi. Napinacz po wymianie paska naciągnąłem ręką i dokręciłem śruby.
SotoM Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 pasek od klimy zmienia sie w 20min... demont zamont osłony jesli jest potrzebny ci zwykły klucz imbusowy 6mm + jakos nieduza przedłuzka i do naciagu łabedzowe wielokatne oczko 17mm... odpuszczasz 2 sruby sciagasz/zakładasz pasek, naciagasz skrecasz-dociagasz nie mocno i po robocie.
gawey Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 wiem jak to sie robi tylko ktos u mnie gorna srube imbusowa zamienil na zwykla szesciakatna i ciezko dwoma kluczami tam operowac
bell23 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 do sześciokątnej też powinieneś dojść
Rekomendowane odpowiedzi