Jump to content
IGNORED

Jakie sprząglo do 1.9TDi

Recommended Posts

Posted

Mam zamiar wymienić kompletne sprząglo w swoim Audi..tylko ze mam jeden dylemat.:kwasny: Jakiej firmy sprzęgło kupić??..bo też szajsu z chin nie chce kupić.. bardzo proszę o pomoc.

Audi 1.9TDI 90KM 97r kombi.

Posted

Sachs najlepiej

Valeo może być

Statim mniej znany ale równie dobry , dawały radę tam gdzie Sachs i Valeo poległo.

Posted

chyba trochę nie ten temat,ale wypowiem się,masz serie?jeśli tak bierz statim(dobre bo polskie:D)na LUK-a z tego co się dowiedziałem są reklamacje,a sachs jeśli masz dłubnięte auto

Posted
Mam zamiar wymienić kompletne sprząglo w swoim Audi..tylko ze mam jeden dylemat.:kwasny: Jakiej firmy sprzęgło kupić??..bo też szajsu z chin nie chce kupić.. bardzo proszę o pomoc.

Audi 1.9TDI 90KM 97r kombi.

Oryginalnie był założony LUK i śmiało mogę ci taki zestaw polecić gdyż sam montowałem komplet LUK-a u siebie. Po wymianie nie miałem żadnych problemów.

Posted

Myślę ze w moim Audi sprzęgło nie było wymieniane odkąd auto zjechało z lini produkcyjnej..a orientujecie sie jakie są koszty zakupu sprzęgła.? bo na allegro wiedziałem nawet po 2tys.zł. a też nie chce przepłacić..

pandamix co masz na myśli : jeśli masz dłubnięte auto?

Posted

czy masz standardowa moc czy coś więcej,bo jak masz choćby chipsa to nie wiem czy statim wytrzyma

• 2 weeks later...
Posted

ja mam taka moc jaka z fabryki wyjechała czyli 90KM

Posted

to i statim Ci pożyje