biggman Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Po zmianie foteli zachciało mi się podpiąć czujnik zapięcia pasów który był w nowych fotelach. Podpięcie, zmiana kodowanie w liczniku i działa, gdy przekręcam kluczyk pika i świeci się kontrolka że mam nie zapięty pas, jak mam zapięty nie pika. Problem jest taki że po 5 sekundach przestaje pikać i już nie przypomina o zapięciu pasa. Jadę autem i wypnę pas też ani sygnału dźwiękowego, ani kontrolki na zegarach. Kodowanie w liczniku 02000. Próbowałem kodowania 02030 ale też to nic nie zmieniło. Czy w B6 tak to działa? Nie da się ustawić żeby to przypomnienie działało jak w B7? Ktoś kto ma fabrycznie czujnik zapięcia pasów w B6 mógłby napisać jak u niego to działa? ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- nikt nie ma czujnika zapięcia pasów w B6?
Maverick_89 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam Możesz napisać gdzie podłączyłeś ten czujnik? Też zmieniam fotele i chciałbym go podłączyć...
biggman Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Podpina się pod licznik, ale który pin już nie pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi